HMS President Golf & Spa
Dejligt hotel med kort afstand til strand og by

Information om President Golf & Spa

Dejligt hotel med kort afstand til strand og by

HSM President Golf & Spa er et populært lejlighedshotel, der har en ideel placering med en helt fantastisk placering overfor en lille bugt i det rolige område Aucanada i Alcudia.

Populært lejlighedshotel

Om hotellet
HSM President Golf & Spa er et populært lejlighedshotel, der har en ideel placering med en helt fantastisk placering overfor en lille bugt i det rolige område Aucanada i Alcudia. Der er kun ganske kort gåafstand til både skøn sandstrand og by med et stort udvalg af restauranter, barer og butikker. Hotellet er bygget ind i klipperne som gør det helt ideelt at have forskellige faciliteter på hotellet for aktive feriegæster. Lige overfor hotellet er en lille sandstrand hvor du kan benytte hotellets solstole.

Beliggenhed og hotelfaciliteter
Hotellet ligger i det herlige ferieområde Alcudia. Alcudia har et hav af forlystelser og alle tænkelige aktiviteter. HSM President Golf & Spa byder på fine faciliteter og gør det til et ideelt hotel for par, der vil slappe af eller være aktive, da der er massere af muligheder for både golf, vandring, cykling og vandsport. Hotellet tilbyder faciliteter så som spa, sauna, fitness, tennis, tyrkisk bad, volleyball, billard og bordtennis (mod betaling). Der er underholdning for både børn og voksne hver dag og aften. Gratis trådløst internet over hele hotellet. Vi gør opmærksom på, at internettet i Spanien har varierende dækning, og at udfald kan forekomme.
OBS: Hotellets beliggenhed i klipperne gør det ikke egnet for gangbesværede. Spa og welness området er kun for gæster over 16 år.

Værelsestyper
Du bor i enkle men pænt indrettede dobbeltværelser. Fra nogle af værelserne er der udsigt mod have/klippevæg. Alle værelserne er med eget badeværelse, køleskab, safetyboks, telefon, aircondition, hårtørrer, TV og gratis Wifi.

Pension
Opholdet på HSM President Golf & Spa er med halvpension og mænd er påkrævet at have lange bukser på i restaurenten. Der kan tilkøbes All Inclusive.
Pris for All inclusive i pris pr. person pr. uge er 1750,- for voksne og 875,- for børn 3-11 år.

Check-ud fra hotellet:
Dette er som regel senest kl. 12.00 på afrejsedagen. For senere check-ud forhør direkte på hotellet på afrejsedagen, da dette nogle gange kan lade sig gøre mod merbetaling direkte til hotellet.

Miljøskat
De lokale myndigheder i Spanien har indført en miljøskat, ECOTAX, på alle hotelovernatninger på De Baleariske Øer fra og med d. 1. juli 2016. Afgiften er VERDN uvedkommende, og er ikke inkluderet i rejsens pris. Afgiftspris. pr. nat pr. person over 16 år varierer fra €2,00 - €4,00 plus 10% moms, som betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk at VERDN's klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering på rejsemålet, som ligger til grund for afgiftens størrelse.
Læs mere
Centrum
100 m
Strand
15 m
Pool
Ja
Børnepool
Ja
Se alle fakta om hotellet
Antal værelser: 242
Etager: 6
Supermarked: m
Mini Marked: Nej
Børneaktiviteter: Ja
Legeplads: Ja
Havudsigt: Ja
Aircondition (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Ja
Hårtørrer: Ja
Køleskab: Ja
Minibar: Nej
WiFi: Nej
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Ja
Barneseng: Nej
Underholdning: Nej
Wellness: Nej
Fitnessrum: Nej
Afstand til lufthavnen: km
Elevator: Ja
Reception: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Pool: Ja
Antal pools:
Børnepool: Ja
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Ja
Gratis solsenge: Nej
Parasoller: Nej
WiFi (evt. mod gebyr): Ja
Shuttlebus til stranden: Nej
Rengøring: Ja
Det mener vores gæster
om HMS President Golf & Spa
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.