Alcudia Suite
Dejligt sted med afslappet atmosfære

Information om Alcudia Suite

Nyd den korte gåafstand til den fantastiske hvide sandstrand Playa de Muro, som vel nok er den flotteste strand på Mallorca.

Fantastisk solterrasse med palmer og blomster og skøn swimmingpool, børnepool, liggestole og parasoller.

Flot familievenligt hotel med gode faciliteter

Om hotellet
Alcudia Suite er et hyggeligt og flot lejlighedshotel med en afslappet atmosfære og kort gåafstand til den fantastiske hvide sandstrand Playa de Muro, som vel nok er den flotteste strand på Mallorca. Fantastisk solterrasse med palmer og blomster og skøn swimmingpool, børnepool, liggestole og parasoller. Alcudia Suite er et gennemført og moderne hotel med dejlige omgivelser og et fint udvalg af faciliteter. Alcudia Suite er et ægte familiehotel og gæsterne hygger sig, grundet den afslappede atmosfære og de optimale betingelser for en herlig ferie. Opholdet er uden pension, men vi anbefaler at man supplerer med All Inklusive, således at man har alle måltider og drikkevarer inkluderet.

Beliggenhed og hotelfaciliteter
Hotellet er beliggende centralt ved Playa de Muro mellem de populære feriebyer Ca'n Picafort og Port d'Alcudia med stranden få minutter fra hotellet. Både Port d'Alcudia og Ca'n Picafort har et fint udvalg af resturanter, barer og forlystelser. Hotellet har et attraktivt swimmingpool-område for både børn og voksne, legeplads, bordtennis, billard, samt restaurant og bar med underholdning flere aftener om ugen. Det er muligt at leje poolhåndklæder. Trådløst internet på udvalgte områder. Vi gør opmærksom på, at internettet i Spanien har varierende dækning, og at udfald kan forekomme.  Der er et pænt udvalg af restauranter og butikker i området, samt gode transportmuligheder til livlige Alcudia og Ca'n Picafort. Grundet den centrale beliggenhed kan der forekomme en anelse trafikstøj.

Værelsestyper
Pæne toværelses lejligheder, bestående af stue/opholdsrum med køkkenniche og køleskab, bad/toilet, aircondition, telefon, hårtørrer, elkedel, TV og balkon/terrasse med forskelligartet udsigt. Desuden separat soveværelse.

Pension
Opholdet på Alcudia Suite er uden pension. Der kan tilkøbes  morgegnmad eller All Inclusive.

Morgenmad
Pris pr. person pr. uge kr. 500,- Børn under 12 år kr. 250,- pr. person pr. uge.

All Inclusive
Pris pr. person pr. uge kr. 1900,- Børn under 12 år kr. 1000,- pr. person pr. uge
Morgenmad: kl. 8.00-10.00
Frokost: kl. 13.00 -14.00
Aftensmad: kl. 18.30-20.30
Alle drikkevarer er lokale og kan nydes i tidsrummet kl.10.00-00.00. Der er ingen snacks inkluderet i All Incluisve programmet.

Check-ud fra hotellet:
Dette er som regel senest kl. 12.00 på afrejsedagen. På Alcudia Suite er det ikke muligt at tilkøbe lejligheden i længere til på afrejsedagen.

Miljøskat
De lokale myndigheder i Spanien har indført en miljøskat, ECOTAX, på alle hotelovernatninger på De Baleariske Øer fra og med d. 1. juli 2016. Afgiften er VERDN uvedkommende, og er ikke inkluderet i rejsens pris. Afgiftspris. pr. nat pr. person over 16 år varierer fra €2,00 - €4,00 plus 10% moms, som betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk at VERDNs klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering på rejsemålet, som ligger til grund for afgiftens størrelse.
Læs mere
Centrum
500 m
Strand
100 m
Pool
Ja
Børnepool
Ja
Se alle fakta om hotellet
Antal værelser: 122
Etager: 4
Supermarked: 50 m
Mini Marked: Ja
Børneaktiviteter: Ja
Legeplads: Nej
Havudsigt: Nej
Aircondition (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Ja
Hårtørrer: Ja
Køleskab: Ja
Minibar: Nej
WiFi: Nej
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Ja
Barneseng: Ja
Underholdning: Ja
Wellness: Nej
Fitnessrum: Nej
Afstand til lufthavnen: 60 km
Elevator: Ja
Reception: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Pool: Ja
Antal pools: 1
Børnepool: Ja
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Ja
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi (evt. mod gebyr): Ja
Shuttlebus til stranden: Nej
Rengøring: Ja
Det mener vores gæster
om Alcudia Suite
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.