Avani Riverside Bangkok Hotel
Lækkert hotel midt i Bangkok

Information om Avani Riverside Bangkok Hotel

Et unikt og moderne hotel for dig som ikke vil gå på kompromis

På Avani Riverside Bangkok Hotel får du et lækkert og moderne hotel med alle tæneklige faciliteter. Du kan vælge at slappe af i den smukke infinity pool på hotellets tag terrasse eller nyde en fantastisk middag i restauranten med udsigt ud over Bangkok's mageløse skyline

Avani Riverside Bangkok et nyt, hipt byhotel, som er beliggende direkte ved floden i Østens mest imponerende metropol, Bangkok. Fra kajen ved hotellet kan du tage en gratis shuttle-båd til Skytrain-station og til Asiatique, der er Bangkoks nye restaurant- og markedsområde. Det ideelle valg for dig, der ønsker at bo tæt på det hele.

Avani Riverside Bangkok byder på en stor og imponerende Rooftop swimmingpool, hvorfra der er storslået udsigt ud over hele Bangkok. Her findes også en pool-bar, lounge og en Fine-Dining restaurant. Ved poolen er der desuden parasoller og håndklædeservice.

Hotellet har direkte adgang til et shoppingcenter, som er mest kendt for sine restauranter, og her finder du et stort udvalg af fastfood-restauranter, thai-restauranter, cafeér, coffee-shops og sushi-restauranter.

Fra hotellet er der gangbro til søsterhotellet Anantara Riverside Bangkok, hvor der også findes mange restauranter og barer. Avani Riverside Bangkok har desuden fitnesscenter og spa, som kan benyttes mod gebyr.

Hotellets hovedrestaurant, som ligger på 11. sal, serverer en lækker morgenmad, og herfra kan du samtidig nyde den fine udsigt over byen. Dit ophold på Avani Riverside Bangkok er inklusiv morgenmad.

På Avani Riverside bor du på velindrettede River View dobbeltværelser på ca. 30 m2 og med plads til 2 personer. Værelserne har en flot udsigt over floden, og er udstyret med dobbeltseng, A/C, TV, telefon, kaffe/tefaciliteter, minibar samt safeboks.

Læs mere
Centrum
1 km
Strand
1 km
Pool
Ja
Børnepool
Nej
Se alle fakta om hotellet
Antal værelser: 248
Etager: 26
Supermarked: 1 km
Mini Marked: Nej
Børneaktiviteter: Nej
Legeplads: Nej
Havudsigt: Nej
Aircondition (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Ja
Hårtørrer: Ja
Køleskab: Nej
Minibar: Ja
WiFi: Ja
Balkon / Terrasse: Nej
TV: Ja
Barneseng: Ja
Underholdning: Nej
Wellness: Ja
Fitnessrum: Ja
Afstand til lufthavnen: 40 km
Elevator: Ja
Reception: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Pool: Ja
Antal pools: 1
Børnepool: Nej
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Ja
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi (evt. mod gebyr): Ja
Shuttlebus til stranden: Nej
Rengøring: Ja
Det mener vores gæster
om Avani Riverside Bangkok Hotel
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.