Hyatt Regency Hua Hin
Hua Hins skønneste hotel

Information om Hyatt Regency Hua Hin

Få en perfekt ferie på et af Thailands bedste luksus-hoteller.

Oplev dette fantastiske ferieparadis, hvor hotellet er beliggende i naturskønne omgivelser og med havet lige uden for hotellet. Hotellet er ideelt for børnefamilier, da der tilbydes mange faciliteter og den korte afstand til stranden. Dette er hotellet for dig som sætter pris på komfort og luksuriøse omgivelser.

Hotellet
Hyatt Regency Hua Hin er Hua Hins skønenste hotel, og et af Thailands bedste luksus-hoteller. Hotellet er beliggende i en stor tropisk have, har mange gode faciliteter samt kort afstand til stranden, hvorfor det egner sig rigtig godt til børnefamilier, der sætter pris på komfort og luksuriøse omgivelser.Hotellet har åbner med helt nyrenoverede værelser samt pool område pr 01.10 2019.

Faciliteter
I haven finder du Hua Hins største swimmingpool, som er lavet som kanaler, du kan svømme igennem. Her tilbydes liggestole, parasoller, gratis håndklæde-service samt servering. Du finder desuden en kunstigt anlagt strand i børneområdet, som også byder på en vandrutsjebane for de mindste. Hotellet har et område, hvor der skal være helt ro, så du kan nyde en god bog eller blot slappe af.

Hyatt Regency Hua Hin byder på flere gode restauranter, såsom Thai restaurant, italiensk restaurant, en international restaurant samt en af byens bedste restauranter: McFarlands House, som ligger ntæt på stranden, og byder på virkelig gode steaks og andet grillet mad. Dit ophold på Hyatt Regency Hua Hin er inklusiv morgenmad, og andre måltider kan købes i restauranterne.

Hotellets Barai Spa har vundet priser for bedste spa i Thailand og Østen. Her træder du ind i et paradis med spabehandlinger, massage osv. En sjælden spa oplevelse i 1001 nats stemning. På hotellet finder du desuden fitnesscenter samt børneklub.

Værelser
På Hyatt Regency Regency Hua kan du vælge mellem følgende værelses typer:

Hyatt Guests Room med møbleret balkon.
Deluxe Room til 2 voksne og 2 børn. I dette værelse kan vinduespartiet skydes til side, så det nærmest fungerer som en ”fransk balkon”.
Regency Club Room med adgang til Regency Club swimmingpoolen, og mulighed for at nyde Te og Soft Drinks i loungen. Kl. 17-19 samt gratis Before-Dinner-Drinks + stor snack buffet.

Alle værelser er udstyret med A/C, safeboks, minibar, TV, kaffe/te faciliteter, telefon, hårtørrer, strygebræt og strygejern.

I øvrigt: Hotellet tilbyder shuttlebus til Hua Hin centrum flere gange dagligt (mod gebyr). Der er gratis WI-FI på hele hotellet.

OBS: Ved ophold på min. 10 nætter kan du vælge mellem: 1 Gratis middag for 2 personer på Talay Thai restaurant (kun mad), eller 60 min. spa-behandling for 2 personer.
Du får desuden 10% rabat i restauranterne: Figs, Talay og McFarland House (kun mad) samt på spa-behandlinger i Barai-spaen.

Læs mere
Strand
0 m
Centrum
4 km
Pool
Ja
Wellness
Ja
Morgenmad
Se alle fakta om hotellet
Antal værelser: 213
Etager: 3
Supermarked: 500 m
Mini Marked: Nej
Børneaktiviteter: Ja
Legeplads: Ja
Havudsigt: Ja
Aircondition (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Ja
Hårtørrer: Ja
Køleskab: Nej
Minibar: Ja
WiFi: Ja
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Ja
Barneseng: Ja
Underholdning: Ja
Wellness: Ja
Fitnessrum: Ja
Afstand til lufthavnen: 230 km
Elevator: Ja
Reception: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Pool: Ja
Antal pools: 2
Børnepool: Ja
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Ja
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi (evt. mod gebyr): Ja
Shuttlebus til stranden: Nej
Rengøring: Ja
Det mener vores gæster
om Hyatt Regency Hua Hin
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.