Cha Da Thai Village Resort
Familievenligt hotel med dejligt poolområde

Information om Cha da Thai Village

Bo blandt palmer og direkte på den skønne sandstran

Det populære Cha Da Thai Village Resort er beliggende i det rolige Ao Nang område og er tidligere kendt som Krabi Thai Village. Hotellet Har en fantastisk placering med den smukke grønne jungle som nabo. Bliv kølet af i hotellets pool, hvor du kan svømme direkte til poolbaren og få en lækker forfriskning.

Det populære Cha Da Thai Village Resort  er beliggende i det rolige Ao Nang område og er tidligere kendt som Krabi Thai Village. Hotellet er beliggende i skøn natur og med den smukke jungle som nabo. Hotellet finder du kun fp min fra Ao Nangs byliv hvor du finder både restauranter og shopping. Hotellet har egen privat sandstran hvor du kan slænge dig på en solstol eller slappe af under de svajende palmer. Stranden finder du kun 750 meter fra hotellet,

Hotellet:
Når du først ankommer til Chada Thai Village bliver du mødt af den imponerende hovedbygning der med sine guldfarver, søljer og store lobby er skabt til at overvælde dig. Hotellet er beliggende midt i en eksotisk jungle i afslappende omgivelse. Hotellet består af 9 flotte bygninger i max. 3 etager hvor der er trappper. Der er et stort swimmingpool område hvor dagen nydes ved solstolen eller i poolen. Her kan du få gratis pool håndklæder,. Der er børnepool samt en lille legeplads for de mindste.
Hotellet byder på et flot stort pool område hvor der både er børne pool samt en vandrutsjebane samt solstole og parasoller og gratis håndklæde service.
Hotellet har en 2 buffet restaruranter hvor morgenmaden kan indtages, dertil er der a la carte restaurant, pool bar samt en snack restaurant.
Vær obs på at der er trapper samt niveau forskelle på hotellet. Hotellet er bygget i 1999 men renoveret i 2012.

Faciliteter:
På hotelet findes der en række faciliteter som er med til at gøre dit ophold så behageligt som muligt. Hotellet råder over en stor swimmingpool med tilhørende vandrutsjebane samt separat børnepool, der er legeplads samt en afslappende have hvor du kan nyde dagens gåture. Hotellet har egen privat sandstrand beliggende kun 750 meter fra hotellet. Der er solstole, parasoller samt både pool og strand håndklæder til gratis afbenyttelse.
Hotellet har et mindre motionsrom samt et mindre wellness område hvor du kan få afslappende behandlinger mod betaling.
Der er gratis wi-fi på hele hotellet også i værelserne, Der kan tilkøbes hurtigere internet opkobling mod betaling. Hotellet har også et internethjørne i lobbeyen hvor du kan benytte computer mod betaling.
Hotelllet tilbyder hjælp til bestilling af diverse lokale udflugter, cykel leje, taxa service samt vaskeri service mod betaling. Hotellet tilbyder et begrænset antal tremmesenge til spædbørn.

Værelser:
På Cha da Thai Village kan du vælge mellem følgende værelses typer:

Deluxeværelser til max 2 voksne og 1 barn op til 12 år - barnet sover på sovesofa (85x195 cm). Deluxeværelserne har enten to enkelt senge eller en dobbeltseng. Der er balkon. Værelserne er på ca. 32 m2.
Excutiveværelser til max 3 voksne samt et barn op til 12 år - barnet sover på sovesofa (85x195 cm). Executiveværelserne består af en stor dobbeltseng samt mulighed for 1 ekstra seng samt en sovesofa. Der er balkon. Værelserne er på ca. 45 m2 samt beliggende enten i stueplan eller på 1. etage af bygningerne.
Duplexsuiter til max 5 voksne og 1 barn op til 12 år - barnet sover på sove sofa (85x195 cm). Duplex suiterne består af to åbne etager med to dobbelt senge, mindre opholdsområde samt en balkon. Værelserne er på 64 m2.

Alle værelser er smagfuldt indrettet og rummelige med plads til både par samt familier. Alle værelserne har sikkerhedsboks, A/C, minibar, tv, telefon, kaffe/te faciliteter samt  et fint badeværelse med enten badekar eller bruser, visse værelser har begge dele, hårtørrer, badekåber og toilet artikler. Der er enten udsigt til haven eller til poolområdet. Specifik udsigt kan ej garanteres.

Pension:
Under dit ophold på Cha da Thai Village har du morgenmad inkluderet i prisen. Morgenmaden serveres typisk i Greenary Restaurant, og Rotissary
Du kan vælge All Inclusive som tilvalg når du bestiller din rejse. Dette betyder at du også får frokost samt aftensmad med i dit ophold. Du har dermed ubegrænset adgang til drikkevarer fra kl. 10.00-22.00. Dette inkluderet sodavand, kaffe, te, lokale frugt drinks, lokal øl, lokal spiritur samt lokal vodka.
Restaurant serverer thailandske retter og har udsigt til Nopparat Thara-bugten. Der bydes på forfriskninger hos Pavilion Pool Bar og Cat's Eye Bar. Aftensmaden serveres enten som buffet eller som en set- menu bestående af flere retter beroende på sæson og antallet af gæster på hotellet,
Læs mere
Strand
500 m
Pool
Ja
Morgenmad
Familie hotel
Nej
Wellness
Ja
Se alle fakta om hotellet
Antal værelser: 130
Etager: 3
Supermarked: 200 m
Mini Marked: Nej
Børneaktiviteter: Ja
Legeplads: Ja
Havudsigt: Nej
Aircondition (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Ja
Hårtørrer: Ja
Køleskab: Nej
Minibar: Nej
WiFi: Ja
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Ja
Barneseng: Ja
Underholdning: Nej
Wellness: Ja
Fitnessrum: Ja
Afstand til lufthavnen: 25 km
Elevator: Nej
Reception: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Pool: Ja
Antal pools: 1
Børnepool: Ja
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Ja
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi (evt. mod gebyr): Ja
Shuttlebus til stranden: Nej
Rengøring: Ja
Det mener vores gæster
om Cha Da Thai Village Resort

Krabi

Dejlige krabi.smuk udsigt mange dejlige spisesteder til billige penge. Kommer gerne igen . En oplevelse for livet, kan varmt anbefales.

Skrevet af Hanne
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.