Krabi Cha-Da Resort
Dejligt hotel med en skøn beliggenhed

Information om Krabi Cha-da Resort

Hotel med privat strand og en skøn beliggenhed

Krabi Cha-Da Resort er beliggende i naturskønne omgivelser og byder på et fint poolområde, en dejlig restaurant samt mulighed for wellness og spa behandlinger. Hotellet har egen privat strand hvor der er gratis shuttle til fra hotellet.

Hotellet
Dette dejlige hotel er beliggende i smukke omgivelser et stykke fra Ao Nang's livlige by og her har du dejlige pool områder hvor du kan slappe af, hotellet tilbyder både wellness og spa muligheder samt fitness center så kroppen kan holdes ved lige og du har flere restauranter at vælge imellem når sulten skal stilles. Her får du et lækkert hotel og kvalitet for pengene. Hotellet har tillige egen privat strand og gratis transport til og fra. Ønsker du en ferie i rolige og smukke omgivelser så skal du vælge Krabi Cha-Da Resort. Hvorfor ikke forkæle dig selv med et værelse med direkte adgang til poolen.

Faciliteter
På Krabi Cha-Da Resort kan du slappe af ved hotellets dejlige pool område hvor du har gratis solstole, parasoller samt håndklæde service, du finder også et jacuzzi her. Der er restaurant hvor du kan få både lokale og internationale retter tilberedt af lokale råvarer. Der er 3 restauranter på hotellet samt pool bar hvor du også kan få lette retter samt drikkevarer. Hotellet har egen privat beach club hvor du også har restaurant, soltsole, parasoller og der er gratis transport til og fra hotellet. Hvis du vil holde formen ved lige så har hotellet eget fitness center. Du kan forkæle dig selv i wellness og spa centeret der tilbyder forskellige behandlinger mod betaling.    

Værelser
På Krabi Cha-Da Resort kan du vælge mellem følgende værelser:

Standard værelse med haveudsigt på ca 40 m2 med plads til 3 personer. Alle værelser har enten to enkelt senge eller en dobbelt seng samt mulighed for ekstra opredning til 3. person. Der er TV, telefon, AC, sikkerhedsboks, skrivebord samt møbleret balkon med udsigt til have området. Der er badeværelse med bruser/badekar samt toilet artikler, bade tøfler, badekåbe samt hårtørrer. Alle værelser har Wi-Fi.  

Deluxe værelse med haveudsigt på ca. 40 m2 med plads til 3 personer. Alle værelser har enten to enkelt senge eller en dobbelt seng samt mulighed for ekstra opredning til 3. person. Der er TV, telefon, AC, Te/kaffe faciliteter, sikkerhedsboks, skrivebord samt møbleret balkon med udsigt til have området. Der er badeværelse med bruser/badekar samt toilet artikler, bade tøfler, badekåbe samt hårtørrer. Alle værelser har Wi-Fi.

Deluxe værelse med havudsigt på ca. 40 m2 med plads til 3 personer. Alle værelser har enten to enkelt senge eller en dobbelt seng samt mulighed for ekstra opredning til 3. person. Der er TV, telefon, AC, Te/kaffe faciliteter, sikkerhedsboks, skrivebord samt møbleret balkon med hav udsigt. Der er badeværelse med bruser/badekar samt toilet artikler, bade tøfler, badekåbe samt hårtørrer. Alle værelser har Wi-Fi.

Deluxe værelse med pooladgang på ca. 40 m2 med plads til 3 personer. Alle værelser har enten to enkelt senge eller en dobbelt seng samt mulighed for ekstra opredning til 3. person. Der er TV, telefon, AC, Te/kaffe faciliteter, sikkerhedsboks, skrivebord samt møbleret terrasse med direkte adgang til pool der deles med andre værelser. Der er badeværelse med bruser/badekar samt toilet artikler, bade tøfler, badekåbe samt hårtørrer. Alle værelser har Wi-Fi.

Alle værelser er rummelige og indrettet i moderne asiatisk stil med fokus på varme farver og en afslappet atmosfære. Der er trægulv på alle værelser.

Pension
På Krabi Cha-Da Resort bor du med morgenmad inkluderet i dit ophold.
Læs mere
Strand
200 m
Pool
Ja
Morgenmad
Wellness
Ja
Havudsigt
Nej
Se alle fakta om hotellet
Antal værelser: 83
Etager: 4
Supermarked: 200 m
Mini Marked: Nej
Børneaktiviteter: Nej
Legeplads: Nej
Havudsigt: Nej
Aircondition (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Ja
Hårtørrer: Ja
Køleskab: Nej
Minibar: Ja
WiFi: Ja
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Ja
Barneseng: Ja
Underholdning: Nej
Wellness: Ja
Fitnessrum: Ja
Afstand til lufthavnen: 27 km
Elevator: Ja
Reception: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Pool: Ja
Antal pools: 3
Børnepool: Nej
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Ja
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi (evt. mod gebyr): Ja
Shuttlebus til stranden: Ja
Rengøring: Ja
Det mener vores gæster
om Krabi Cha-Da Resort
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.