Peace Laguna Resort & Spa
Lækkert hotel med 3 pool områder

Information om Peace Laguna Resort & Spa

Et moderne, dejligt hotel beliggende i skønne omgivelser

Her får du et lækkert, moderne hotel hvor der er fokus på detaljer og masser af gode faciliteter. Hotellet er beliggende i skønne omgivelser direkte til egen strand samt du har hele 2 pool områder, wellness og spa samt a la carte restaurant og du kan holde formen ved lige i fitness centeret.

Hotellet
Midt på Ao Nang Beach finder du dette dejlige 4 stjernede hotel der tilbyder et væld af gode faciliteter samt hele 3 swimming pool områder, der er a la carte restaurant på hotellet samt et flot wellness og spa center hvor du kan forkæle dig selv med afslappende behandlinger. Du bor tæt på centrum hvor du finder et fint udvalg af restauranter, butikker, cafeér og små hyggelige barer. Hotellet har fine faciliteter for både voksne og børn og er bygget i moderne stil og er beliggende i smukke omgivelser direkte ved egen strand.

Faciliteter
Peace Laguna Resort & Spa byder på et væld af fine faciliteter så som 3 swimming pool områder, børne pool samt gratis solstole og parasoller. Der er gratis håndklæde service. Hotellet har en hoved restaurant hvor der serveres måltider på buffet samt der er en a la carte restaurant hvor du har mulighed for at bestille både thailandske og internationale retter. Hotellet tilbyder bla. cykel leje, bordtennis, fiske muligheder, dykning, snorkling samt kano leje - visse aktiviteter er mod mer betaling direkte til hotellet. Der er fitness center hvor du kan holde formen ved lige samt hotellet har eget wellness og spa center hvor du mod betaling kan få dejlige og afslappende behandlinger af deres kyndige personale. Der er gratis wi-fi på hele hotellet. Der er legeplads for de mindste.  

Værelser
På Peace Laguna Resort & Spa kan du vælge mellem følgende værelses typer:

Standard værelse på ca. 36 m2 til max. 2 personer. Der er enten to enkelt senge eller en dobbeltseng.Der er te/kaffe faciliteter, minibar mod betaling, AC, sikkerhedsboks samt tv og telefon på alle værelser. Badeværelse med bruser/badekar samt toilet artikler og hårtørrer. Der er balkon med udsigt mod enten bjergene eller poolen.  

Superior værelser på ca. 50 m2 til max. 3 personer. Der er enten to enkelt senge eller en dobbeltseng, der er mulighed for ekstra opredning til 3. person. Der er te/kaffe faciliteter, minibar mod betaling, AC, sikkerhedsboks samt tv og telefon på alle værelser. Badeværelse med bruser/badekar samt toilet artikler og hårtørrer. Der er balkon med udsigt mod enten bjergene eller poolen.

Deluxe Cottage på ca.70 m2 til max 3 personer. Der er enten to enkelt senge eller en dobbeltseng, der er mulighed for ekstra opredning til 3. person. Der er te/kaffe faciliteter, minibar mod betaling, AC, sikkerhedsboks samt tv og telefon på alle værelser. Åbnet badeværelse i balinesisk stil med bruser samt badeværelse med spa bad samt toilet artikler og hårtørrer. Der er balkon med udsigt mod enten bjergene eller poolen.   

Pension
Dit ophold på Peace Laguna Resort & Spa er inkluderet morgenmad.
Læs mere
Strand
0 m
Centrum
100 m
Pool
Ja
Wellness
Ja
Morgenmad
Se alle fakta om hotellet
Antal værelser: 149
Etager: 4
Supermarked: 1 km
Mini Marked: Nej
Børneaktiviteter: Ja
Legeplads: Ja
Havudsigt: Nej
Aircondition (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Ja
Hårtørrer: Ja
Køleskab: Ja
Minibar: Ja
WiFi: Ja
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Ja
Barneseng: Ja
Underholdning: Nej
Wellness: Ja
Fitnessrum: Ja
Afstand til lufthavnen: 26 km
Elevator: Nej
Reception: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Pool: Ja
Antal pools: 3
Børnepool: Ja
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Ja
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi (evt. mod gebyr): Ja
Shuttlebus til stranden: Nej
Rengøring: Ja
Det mener vores gæster
om Peace Laguna Resort & Spa
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.