Hoi An Beach Resort
Lækkert hotel med privat strand

Information om Hoi An Beach Resort

Her får du et lækkert 5 stjernet hotel med egen strand og to swimming pools

På Hoi An Beach Resort er bygget i moderne asiatisk stil, rummelige værelser og masser af gode faciliteter. Du får privat strand, to pool områder samt flere restauranter og barer. Du kan også vælge at forkæle dig selv i hotellet welness og spa center.

Hotellet
Hoi an Beach Resort er beliggende mellem De Vong floden & Cua Dai stranden og tilbyder et væld af gode faciliteter og aktiviteter. Her får du to dejlige pool områder, en smuk og afslappende have at gå ture i samt hotellet tilbyder lækker mad i 3 restauranter og 2 barer. Hoi An Beach Resort er en oase hvor du får en afslappende ferie. Vi anbefaler dette hotel både til familier og par. a

Faciliteter
Hoi An Beach Resort indbyder til en dejlig ferie hvor du selv vælger om du vil slappe af ved en af de dejlige swimming pools hvor du har gratis solstole, parasoller og gratis pool håndklæder. Du kan også vælge at tilbringe dagen ved hotellets egen private strand. Du kan holde kroppen aktiv i fitness centeret eller forkæle dig selv i wellenss og spa centeret hvor du kan vælge med en masse afslappende krops behandlinger som er mod ekstra betaling. Du har mulighed for at spille billard, beach volley eller fodbold. Hotellet har gratis Wi-Fi overalt på hotellet. I receptionen finder du business center samt en souvenir shop samt du kan låne cykler og få tips til udflugter og lokale oplevelser. Hotellet tilbyder gratis shuttle bus ind til Hoi An's gamle by.

Værelser
På Hoi An Beach Resort kan du vælge mellem følgende værelses typer:

Alle værelser er indrettet i moderne asiastisk stil og varme farver.

Dobbeltværelse Superior på ca. 40 m2, der er enten en dobbeltseng eller to enkelt senge, tv, telefon, A/C, te/kaffe faciliteter og deponeringsboks. Der er minibar mod betaling. Badeværelse med badekar/bruser, toilet artikler samt hårtørrer. Der er privat balkon med to stole og bord.

Dobbeltværelse Deluxe med have udsigt på ca. 36 m2, der er enten en dobbeltseng eller to enkelt senge, tv, telefon, A/C, te/kaffe faciliteter og deponeringsboks. Der er minibar mod betaling. Badeværelse med badekar/bruser, toilet artikler samt hårtørrer. Der er privat balkon med to stole og bord.

Dobbeltværelse Deluxe med udsigt mod floden på ca. 45 m2, der er enten en dobbeltseng eller to enkelt senge, tv, telefon, A/C, te/kaffe faciliteter og deponeringsboks. Der er minibar mod betaling. Badeværelse med badekar/bruser, toilet artikler samt hårtørrer. Der er privat balkon med to stole og bord.

Dobbeltværelse Grand Deluxe på ca. 55 m2 er beliggeende på 1. sal, der er enten en dobbeltseng eller to enkelt senge, tv, telefon, A/C, te/kaffe faciliteter og deponeringsboks. Der er minibar mod betaling. Badeværelse med badekar/bruser, toilet artikler samt hårtørrer. Der er privat balkon med to stole og bord.


Pension
På Hoi An Beach Resort har du morgenmad inkluderet i dit ophold.
Læs mere
Strand
0 m
Centrum
4 km
Pool
Ja
Wellness
Ja
Morgenmad
Se alle fakta om hotellet
Antal værelser: 121
Etager: 3
Supermarked: 4 m
Mini Marked: Nej
Børneaktiviteter: Ja
Legeplads: Nej
Havudsigt: Ja
Aircondition (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Nej
Hårtørrer: Ja
Køleskab: Ja
Minibar: Ja
WiFi: Ja
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Ja
Barneseng: Ja
Underholdning: Ja
Wellness: Ja
Fitnessrum: Ja
Afstand til lufthavnen: 28 km
Elevator: Nej
Reception: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Pool: Ja
Antal pools: 2
Børnepool: Ja
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Ja
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi (evt. mod gebyr): Ja
Shuttlebus til stranden: Nej
Rengøring: Ja
Det mener vores gæster
om Hoi An Beach Resort
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.