Palm Garden Resort
Et lækkert 5 stjernet hotel

Information om Palm Garden Resort

Et hotel med masser af lækre faciliteter, 3 restauranter og 2 barer.

Palm Garden Resort er et lækkert 5 stjernet hotel hvo du får hele 2 swimming pool områder, 3 restauranter samt 2 barer. Der er masser af aktiviteter på hotellet samt gode faciliteter du kan benytte om du ønsker en aktiv ferie eller du kan vælge at bare dase hele dagen ved pool området.

Hotellet
Palm Garden Resort er et dejligt stort 5 stjernet hotel med et væld af gode facilieteter, 3 restauranter og 2 barer samt egen private strand og et stort pool område. Her får du virkelig noget for pengene og du har mulighed for at nyde din ferie med et væld af spændende aktivieteter eller blot dase på en solstol om du ønsker dette. Det perfekte familiehotel for alle aldre.

Faciliteter
På Palm Garden resort har du et væld af facilieter og muligheder for at aktivere dig under din ferie. Hotellet har et stort dejligt pool område med gratis solsenge og parasoller, hotellet har egen sandstrand hvor du kan dase dagen lang om du ønsker dette. Der er hele tre restauranter samt 2 barer der serverer et varieret udvalg af retter både fra det østlige og det vestlige køkken samt et bred udvalg af drikkevarer. Hotellet byder på en lang række aktiviteter så som kajak, jet-ske, speedbåd, cykeller, billard, dart, tennis samt et fint fitness center - visse aktiveteter er mod betaling direkte til hotellet. Der er børneklub hvor de mindste kan blive aktiveret i løbet af dagen. Det er wellness og spa center der tilbyder en række behandlinger mod betaling. Der er daglige afgange fra hotellet til Hoi An og tilbage igen og hotellets personale tilbyder hjælp med at komme ud og opleve lokal området på diverse udflugter.  

Værelser
På Palm Garden Resort bor du i rummelige superior værelser med udsigt til haven. Værelserne er på ca. 40 m2 og har enten en dobbeltseng eller to enkeltsenge, der er mulighed for ekstra sengs opredning til max 2 børn under 12 år. Der er AC, deponeringsboks, tv, telefon samt gratis te/kaffe facilieteter og gratis vand. Der er badeværelse med badekar/bruser, toilet artikler samt hårtørrer. Der er gratis Wi-Fi på værelset smt mulighed for room service mod betaling 24/7.

Pension
Der er morgenmad inkluderet i dit ophold.
Læs mere
Strand
0 m
Centrum
4 km
Pool
Ja
Wellness
Ja
Morgenmad
Se alle fakta om hotellet
Antal værelser: 214
Etager: 3
Supermarked: 4 m
Mini Marked: Nej
Børneaktiviteter: Ja
Legeplads: Nej
Havudsigt: Ja
Aircondition (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Ja
Hårtørrer: Ja
Køleskab: Ja
Minibar: Ja
WiFi: Ja
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Ja
Barneseng: Ja
Underholdning: Ja
Wellness: Ja
Fitnessrum: Ja
Afstand til lufthavnen: 28 km
Elevator: Nej
Reception: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Pool: Ja
Antal pools:
Børnepool: Ja
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Ja
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi (evt. mod gebyr): Ja
Shuttlebus til stranden: Nej
Rengøring: Ja
Det mener vores gæster
om Palm Garden Resort
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.