Gran Canaria
Badeferie med solskinsgaranti
Se billeder

Information om Gran Canaria

Gran Canarias fantastiske vejr, dejlige strande og mulighed for eventyr har gjort øen til en af danskernes absolutte favoritrejsemål.
Gran Canaria byder på masser af sol, strand og eventyr for alle aldre. Her er næsten altid garanti for solskin og godt vejr, og sydøen siges at have op mod 340 solskinsdage om året. Hvad end du er i Playa del Ingles eller Puerto Rico og områderne omkring, er du aldrig langt fra stranden på denne sydø. Sandet i Playa de Amadores er importeret direkte fra Caribien.

Meget mere end badeferie

Badeferie og afslapning er ikke det eneste, som Gran Canaria kan byde på. Du kan også lege ørkenbeduin i de formidable sandklitter i Dunas de Maspalomas – Gran Canarias miniatureudgave af Sahara. Eller du kan køre forbi bjerge og vulkankratere samt nyde gastronomi, kunst og kultur i de små pittoreske bjerglandsbyer. 

Lej en bil eller hop på bussen for at få den fulde oplevelse af den lille ø med de storslåede landskaber.

Gran Canaria byder også på aktiviteter for vandhunde i alle aldre samt minigolf og tennis, hvis man er den aktive type. Ud for kysten kan man desuden tage på bådsafari med mulighed for at opleve både delfiner og hvaler.

Gode hoteller på Gran Canaria

På sydkysten byder feriebyerne Maspalomas, Puerto Rico, Playa Del Ingles, Playa Del Cura og Puerto de Mogán alle på indbydende strande. Her findes i stigende grad et flot udbud af lækre designer- og wellness hoteller, hvis man ønsker en mere eksklusiv ferieform.

Rigtig god ferie!

Læs mere
Arabiske Emirater
Cypern
Frankrig
Grækenland
Indonesien
Irland
De Kanariske Øer
Italien
Japan
Jordan
Maldiverne
Mauritius
Færøerne
Sydafrika
Tanzania
Thailand
Tjekkiet
Vietnam
Tyrkiet
Tyskland
USA
Ungarn
Østrig
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.