Cape Town
Hele verden i samme by
Boblende international storby med en blanding af kulturer, folkeslag og religion
Se billeder

Information om Cape Town

Cape Town er for dig der vil have en oplevelse ud over alle forventninger.
Cape Town har oplevelser for alle. Oplev den smukke natur med en køretur langs Garden Route, kig på vilde dyr i deres naturlige habitat og prøv en fantastisk gourmet oplevelse i særklasse. Mulighederne er uendelige, dette er din mulighed for at komme hjem med rygsækken fyldt af nye indtryk.

 

Oplevelser i Cape Town

Cape Town var oprindelig kun en handelsstation for søfarende på vej til Østen, men er i dag en boblende international storby. Dette er Afrikas New York, Paris eller London, der med sin fantastiske gastronomi, teaterliv og musik prøver at blande sig med de største storbyer. Cape Town bliver ofte omtalt som at have hele verden i samme by, da du her finder en stor blanding af kulturer, folkeslag og religioner, som ikke findes andre steder i verden. 

Cape Town er et godt udgangspunkt for kør-selv i Sydafrika. Her er masser af mulighed for aktiviteter. Du kan her opleve den fantastiske storby og tage på en unik rejse ind i gastronimiens univers. Du kan leje en bil og køre langs Garden Route hvor du oplever den fascinerende natur eller blandt andet køre en tur til halvøen Cape Peninsula hvor du kan opleve Kap Det Gode Håb på Afrikas sydspids. På vej herned kommer du endda forbi Boulders Beach hvor de sydafrikanske pingviner hører hjemme. Når du har været rundt omkring kan du slutte dagen af med at tage op på Table Mountain hvor du har den mest fantastiske udsigt over hele Cape Town!

En anden ting vi kan anbefale er, at tage på udflugt til Winelands, som er et stort vinområde nord for Cape Town. På vej herop kan du også vælge at besøge Robben Island, som er øen hvorpå Nelsen Mandela sad fængslet fra 1964 til 1982. 

En ferie til Cape Town byder altså både på kulturelle, naturige og unikke ferieoplevelser.

Læs mere
Arabiske Emirater
Cypern
Frankrig
Grækenland
Indonesien
Irland
De Kanariske Øer
Italien
Japan
Jordan
Maldiverne
Mauritius
Færøerne
Sydafrika
Tanzania
Thailand
Tjekkiet
Vietnam
Tyrkiet
Tyskland
USA
Ungarn
Østrig
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.