Maggiore søen
Smukke Maggiore søen
Se billeder

Information om Maggiore søen

Den populære Maggiore sø er smukt beliggende mellem grønklædte bjerge, Milano i syd og , hyggelige små byer, små torve med dejlige restauranter og et væld af oplevelser lige uden for døren.
Vi tilbyder rejser til Maggiore søen der er et populært område blandt danskere at rejse til pga den flotte natur, det dejlige klima og ikke mindst de mange oplevelses muligheder området byder på. Området ligger blot 40 min. kørsel fra Milano lufthavnen. Om du er til oplevelser på gåben, cykel eller bil så byder området omkring Maggiore søen på et væld af muligheder, du finder små hyggelige byer, små lokale restauranter og ikke mindst gode shopping muligheder. Du kan let tage toget ind til Milano om du vil ind og se den smukke katedral eller gå ombord i byens mange modebutikker.

Maggiore Søen

Den populære Maggiore sø er nabosø til den mere kendte Como sø hvor mange rige og kendte holder ferie samt ejer store flotte villa’er. Vi har udvalgt området her da det passer godt til os danskere både med udflugtsmuligheder samt hoteller og ikke mindst den smukke natur man er vidne til her hver gang man kigger ud af sit hotel vindue.

Maggioresøen danner rammen om den perfekte ferie hvor du både kan slappe af ved hotellet, nyde en svømmetur i søen eller tage ud på oplevelser omkring søen og de omkringliggende områder.

Vores hoteller ligger primært ved byerne Meina og Stresa, hvor Stresa er en af de større turistbyer med en hyggelig bymidte med rigtig gode restaurant muligheder og shopping. Her ligger hotellerne typisk langs søpromenaden hvor du også kan gå ture eller du kan vælge at tage en af de mange turistbåde ud på søen. Inde i Stresa på torvet finder du hyggelige pizza restauranter og her ligger også en hyggelig vinbar hvor du bla. kan smage nogle af områdets bedste vine.

Ikke langt fra Meina og Stresa ligger Arona hvorfra der går tog ind til Milano som du kan nå på en times tid, du kan dog også tage toget fra Stresa. Kontakt os gerne og hør mere til tog muligheder om du ønsker at tage ind til Milano og f.eks besøge den smukke katedral eller hvorfor ikke de mange modebutikker som Milano er kendt for.

I Arona finder du en hyggelig havnepromenade og en gammel bymidte med små hyggelige restauranter, små familie drevede Ecoteca'er ( restaurant og vinbarer ) godt blandet sammen med butikker og historiske bygninger, vi kan anbefale, at du besøger den familie drevet restaurant Enoteca El Grappola hvor atmosfæren er fantastisk og maden og betjeningen i verdensklasse, menu kortet indeholder ikke mange retter, men de få er absolut gennemførte – husk at spørg ind til hvilken vin de anbefaler til netop din ret.

Lige uden for Arona ligger et af områdets mest kendte vartegn i San Carlo, den 35 meter store bronze statue af Charles Borremeo som blev rejst mellem 1614-1698, du kan faktisk komme ind og klatre op af en stige inde i statuen og se ud af hans øjne. Her ligger også en botanisk have som i løbet af foråret og sommeren blomstrer smukt. Det koster 6€ at besøge denne smukke statue og den er helt sikkert en besøg værd.

Du kan også leje cykel, typisk direkte fra dit hotel ellers er du velkommen til at spørge os om råd og vejledning inden I rejser afsted, så formidler vi gerne kontakten til en cykel udlejer samt priser således, at der står en cykel klar til dig når du ankommer. Der er meget gode cykel ruter både for racer og mountainbike i hele området og du behøver blot at tage en af vejene op mod de små landsbyer der ligger op langs bjergene.

Oplevelser

Et meget populært besøgsmål er helt klart de tre øer ud for Stresa – Isola Bella ( den smukke ø ), Isola Madre ( Moder øen ) og Isola Pescatori ( Fiskerens Ø ). Dette er tre meget smukke øer med gamle paladser, store botaniske have komplekser og små hyggelige restauranter. Der er flest restauranter på Isola Bella samt Isola Pescatori. Man kan købe en kombinations billet hvor du får adgang til alle tre øer, vi anbefaler, at I sætter det meste af en dag af til denne udflugt. Det koster 15 € for en kombinations billet til alle tre øer.

I Stresa kan man også tage en kabelbane op til det smukke Alpyland, hvor man kommer op i over 1400 meters højde og får en 360 graders udsigt til både alperne og ikke mindst hele 9 søer. Her finder du både en smuk have og ikke mindst Alpyland, hvor du kan komme ud på en 1200 meter bobslæde tur på en speciel bygget bane. Her er noget både for store og små legesyge sjæle.

Transport

Vi kan godt arrangere transport til dit hotel fra lufthavnen, dog anbefaler vi, at du lejer en bil således, at du kan komme ud og opleve den smukke natur og de mange oplevelser der findes her. Vi samarbejder med Avis og kan hjælpe med billejen om du ønsker, at det skal være let og nemt når du ankommer til lufthavnen. Der er ca. 46 km at køre fra Milano lufthavn til Lake Maggiore. Alle hoteller tilbyder både cykel og billeje.

Læs mere
Arabiske Emirater
Cypern
Frankrig
Grækenland
Indonesien
Irland
De Kanariske Øer
Italien
Japan
Jordan
Maldiverne
Mauritius
Færøerne
Sydafrika
Tanzania
Thailand
Tjekkiet
Vietnam
Tyrkiet
Tyskland
USA
Ungarn
Østrig
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.