Alicante
Nyd ferien på de lange sandstrande
Se billeder

Information om Costa Blanca kysten

På Costa Blanca kysten finder du lange strande, unikke spanske små byer og skøn natur
Din ferie på Costa Blanca kysten kan nydes på de lange flotte sandstrande på en liggestol eller du kan slendre igennem små brostens belagte gader og finde shopping lige efter dit hjerte og du kan nyde spansk tapas og skylde det ned med et glas vin på den lokale bodega. Du har mulighed for at tage ud på egen hånd og opleve hvad området har at byde på af seværdigheder og små skjulte perler. Lej en bil for en dag og tag på eventyr.

Azurblåt vand, brede sandstrande og høje palmer – Costa Blanca er et ferieparadis af postkort-standard. Læn dig blot tilbage i liggestolen og nyd det afslappede tempo på Costa Blanca, hvis smukke, hvide sand har medført tilnavnet ”Den Hvide Kyst”. Dette solbeskinnede østlige hjørne af Sydspanien er strøget med farverige fiskerlejer, hvor livet leves på afslappet facon – og gerne med et glas vin og en tallerken tapas til.
Costa Blancas kyststrækning flankeres af en bagvedliggende bjergkæde, hvor eventyret venter i form af gamle araberborge, frodige palmelunde og maleriske bjerglandsbyer.

Storbyer med strande

Strandpromenaderne i regionens livlige storbyer Alicante og Benidorm er som skabt til at slentre ad, imens den friske brise fra havet køler de solvarme sten. Her er der også rig mulighed for at prøve de lokale specialiteter på tapasbarerne og shoppe i et væld af lækre butikker.

Under en times kørsel fra Alicante finder du desuden den moderne badeby, Albir, som er helt igennem ideel for børnefamilier og andre, der ønsker sig en afslappende solferie i smukke, sydspanske omgivelser. Albirs lokale strand, Playa de Racó de l’Albir, har naturligvis blåt flag og mange faciliteter.

Aktiv ferie på Costa Blanca

Vil du gerne i form på ferien, kan vi varmt anbefale La Manga Club, et revolutionerende sports-resort med mange gode faciliteter. Resortet, der ligger knapt halvanden times kørsel fra lufthavnen i Alicante, er bygget op som en spansk landsby og placeret på kanten af havet med bjergene i baggrunden og byder på gode fitness faciliteter, løbe ruter, flere golf baner, flere swimming pools samt et væld af restauranter og stort supermarked - kontakt os gerne for mere information omkring La Manga og rejser hertil.

Vejret på Costa Blanca

Med sine mange solskinsdage er Costa Blanca helt perfekt til en solferie i og uden for sæson. Costa Blanca er en af Spaniens mest spændende og gæstfri regioner, og så er det et af de varmeste steder på det europæiske kontinent – også om vinteren. Hos VERDN har vi gode tilbud på Costa Blanca i og omkring skolernes sommerferie, og vi rejser også både efterår, vinter og forår. Costa Blanca uden for sæson betyder færre turister og lavere priser, mens kystens lune middelhavsklima i læ af den bagvedliggende bjergkæde holder temperaturerne støt over 15 grader selv i de koldeste måneder.

Billige rejser til Sydspanien

VERDN er et lille, passioneret rejsebureau, og vi har én mission: bedre og billigere ferier i solen. Hos os får du sol og strand til markedets laveste pris. Vi sørger for hotel, fly og kontakt til lokale rejseledere, så du kan tilkøbe de udflugter, du har lyst til. Vi kender Sydspanien, og vi kender Costa Blanca. Her på siden kan du se vores rejser til Costa Blanca og finde et rigtigt godt tilbud på en solferie i Sydspanien, uanset hvilken sæson du vil rejse i.

Rigtig god ferie!

Læs mere
Arabiske Emirater
Cypern
Frankrig
Grækenland
Indonesien
Irland
De Kanariske Øer
Italien
Japan
Jordan
Maldiverne
Mauritius
Færøerne
Sydafrika
Tanzania
Thailand
Tjekkiet
Vietnam
Tyrkiet
Tyskland
USA
Ungarn
Østrig
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.