Edinburgh
Besøg Skotlands stemningsfulde hovedstad
Skotske tern, god whiskey og masser af kulturelle oplevelser
Se billeder

Information om Edinburgh

Edinburgh - bedst kendt fra byens ældste og smukkeste bygning Edinburgh Castle
I Edinburgh venter en skøn storbyferie med plads til det meste. Byen kan tilfredsstille selv den mest krævende kulturelle type, samtidig med at der findes masser af shopping-muligheder, tilsat den unikke stemning på de gamle pubs med de hyggelige pejse og den ekstra gode whisky.

Skotlands hovedstad Edinburgh venter kun på dig. Den smukke brostensbelagte storby indbyder til gode oplevelser samt masser af hygge og god stemning. Edinburgh Castle er byens ældste bygning og dens smukke vartegn, der er beliggende midt i byen.

Oplevelser i Edinburgh

I løbet af dit besøg i Edinburgh skal du selvfølgelig forbi det historiske og smukke slot, Edinburgh Castle, hvor du kan opleve kronjuveler, krigshistorie og en betagende udsigt over det meste af byen. Her er der virkelig plads til fordybning for den historieinteresserede. 

Udover Edinburgh Castle har byen også mange andre spændende museer at byde på, som Royal Museum, Museum of Scotland, Museum of Childhood, Museum of Edinburgh og mange flere, som er et besøg værd.

Efter de mange historiske indslag, er det anbefalelsesværdigt at opleve den skotske kultur helt tæt på. Det gør du bedst ved at nyde en god øl eller whisky ved pejsen på en af mange gamle pubs, og ved at nyde haggis eller fudge vil du kunne få den skotske kultur helt ind under huden. 

Når mørket falder på, er der spøgelsestur på programmet. En udklædt og sminket guide tilbyder en hårrejsende tur igennem Old Town, hvor du vil opleve de smalle gyder, at være under og over vand og de stemningsfyldte og til tider uhyggelige kirkegårde.

Shoppingby

Ingen storbyferie uden shopping! Og her har Edinburgh selvfølgelig også et hav af muligheder. De velkendte skotske tern findes overalt, ikke kun på tøj, men også som alverdens souvenirs – så du har god mulighed for at købe et minde med hjem fra rejsen. Er de skotske tern ikke lige dig, så vil en af de mange whiskeybutikker virke tiltrækkende. Køb en flaske med hjem, og nyd den hjemme i stuen i månederne efter, mens du mindes de mange gode oplevelser i Edinburgh.

Leder du efter de velkendte mærker og stormagasiner skal vejen gå forbi Princes Street. Specialforretningerne med de forskelligfarvede og flotte butiksfacader findes i de mange små sidegader i Old Town bagved hovedgaden.

Velkommen til en by fyldt med oplevelser.

Læs mere
Arabiske Emirater
Cypern
Frankrig
Grækenland
Indonesien
Irland
De Kanariske Øer
Italien
Japan
Jordan
Maldiverne
Mauritius
Færøerne
Sydafrika
Tanzania
Thailand
Tjekkiet
Vietnam
Tyrkiet
Tyskland
USA
Ungarn
Østrig
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.