Mauritius
Paradis skønne Mauritius
Se billeder

Information om Mauritius

Drøm dig væk til paradis strande, smukke regnskove og vidunderlige hoteller. Dase ferie når det er bedst.
Mauritius er en naturskøn ø med lange fine paradis strande, flot natur, unik dykning og snorkling samt en alsidig kultur og historie. Her får du vidunderlige hoteller, skønne strande og gastronomiske oplevelser.

Mauritius

At rejse til Mauritius' tropiske strande er ikke længere en uopnåelig drøm, med VERDN kan du nu opleve øen året rundt. Vi har udvalgt vores hoteller ud fra at vi selv gerne ville bo på dem samt inden for prisvenlige rammer, uanset hvilket af vores hoteller du vælger er du altid tæt på de hvide strande.
Rundt om hele øen ligger der et koralrev nogle hundrede meter ude i havet. Koralrevet gør det turkisfavede vand roligt og skaber gode rammer for dykning og snorkling. Strandene består af hvidt, blødt koralsand og er omgivet af svajende kokospalmer.

Oplev Mauritus

På Mauritius kan du opleve alt fra smuk og enestående natur, regnskov, en lang historie der går tilbage til de franske koloni dage og ikke mindst god shopping. Øen er mangfoldig og farverig og byder på suværen dykning og snorkling, store sukkerrørsplantager, unikke regnskove og ikke mindst hyggelige byer. Befolkningen her stammer fra både Afrika, Europa og Asien og dermed får du et spændende miks af kulturer. Strandene og den skønne natur på Mauritius er langt fra det eneste unikke du kan opleve på øen. Du kan købe mode tøj, lokalt håndarbejde og spændende krydderier. Hvis du bevæger du ind i på øens midte kan du finde hyggelige vandrestier gennem tropisk regnskov og nyde det alsidige dyreliv og den frodige fauna. På museerne i hovedstaden Port Louis, kan du bevæge dig ind i historiens vingesus og lære mere om Mauritius' franskkoloniale historie.

Grand Baie

Grand Baie er Mauritius største badeby. Det er her du skal rejse til, hvis du vil være tæt på strande, gadeliv, shopping, natteliv og restauranter fra alle verdenshjørner. Du kan vælge mellem gode hoteller i forskellige prislejer. Grand Baie er et strandrejsemål med en lille hyggelig bydel, her finder du gågader og strandpromenader med butikker og restaurant samt et begrænset byliv samt du finder tre shopping centre her som hedder Sunset Boulevard, Grand Bazar og La Croisette. To lækre sandstrande omkranser en stor vindbeskyttet bugt.

Strande

Mauritius mest paradisiske strande med hvidt sand og koralrev, ligger omkring Belle Mare på østkysten. I Grand Baie området er sandstrandene lange og fine, men lidt smallere og nogle gange blandet med klipper og sten så her er det en god ide at medbringe strandsko.

 

 

Læs mere
Arabiske Emirater
Cypern
Frankrig
Grækenland
Indonesien
Irland
De Kanariske Øer
Italien
Japan
Jordan
Maldiverne
Mauritius
Færøerne
Sydafrika
Tanzania
Thailand
Tjekkiet
Vietnam
Tyrkiet
Tyskland
USA
Ungarn
Østrig
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.