Island
Reykjavik - kontrasternes hovedstad
En lille storby, der summer af kreativitet og spændende begivenheder

Information om Reykjavik

Der venter fantastiske oplevelser i Islands hovestad. Bybilledet er ikke præget af høje skyskrabere og trafikkaos, men derimod af en spændende stemning og masser af oplevelser.
Islands hovedstad Reykjavik er en mindre storby – men ikke desto mindre venter der nogle fantastiske oplevelser på din tur hertil. For byen har en opsigtsvækkende og spændende stemning, med kreativitet og spændende begivenheder i vente. Byen opleves allerbedst på gå-ben eller cykel. Reykjavik har som så mange andre storbyer et hav kulturelle tilbud. Tag forbi de mange museer, teatre og gallerier, hvor den kunstneriske kultur slår sine folder.

Oplevelser i og omkring Reykjavik

De geotermiske svømme- eller spabade er et visit værd under dit besøg! Her får du genopladet batterierne i nogle fantastiske omgivelser.

Når det kommer til shopping, er mange af de store mærkevarer selvfølgelig også at finde i byen, krydret med de små og hyggelige lokal- og specialforretninger.

Udvalget er cafeer er stort og indbyder til et tiltrængt pitstop i løbet af dagen, hvor der mange steder findes gratis wi-fi, postevand og genopfyldning af kaffe. Og når mørket falder på og maven atter skal fyldes har Reykjavik en perlerække af gode restauranter, hvor mange benytter sig af de lokale ingredienser, som kun er med til at højne kvaliteten på maden.

Er tiden til det – så byder resten af Island på nogle unikke naturoplevelser, som ikke findes andre steder i verden. Tag på hvalsafari, klatring på fjeld og gletsjere, ridning på islandske heste eller på laksefiskeri.

Læs mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.