Warszawa
En af Europa's mest trendy storbyer
Se billeder

Information om Warszawa

En spændende pulserende storby
En af Europas mest pulserende og trendy storbyer hvor du får fuld valuta for pengene og finder alt lige fra hyggelige restauranter, god og billig shopping til spændende museum'er. Tag på forlænget weekend og få en unik ferieoplevelse.

Warszawa

Hvis du er til spændende, pulserende og trendy storbyer, så må du på ingen måder gå glip af at besøge Polens hovedstad Warszawa. Byen er med sine 1,7 millioner indbyggere, en fantastisk historie et stort udbud af kulturelle oplevelser en af Europas mest trendy storbyer. Warszawa er byen for dig der gerne vil ud og opleve en masse, få en bid af historiens vingesus og ikke mindst gå på opdagelse i byens mange gastronomiske oplevelser. Her får du virkelig fuld valuta for pengene.

Warszawa er Polens hovedstad siden 1956, hvor den blev flyttet fra Krakow og det er en by med en dramatisk og lang historie. Byen er blevet genopbygget siden 2. verdenskrig hvor den blev stort set jævnet med jorden og man har forsøgt at genopbygge byen i sin gamle og noble stil og det vil du opleve især når du bevæger dig rundt i byens gamle bydel. Er du til museum og kultur, så har byen bestemt meget at byde på også.

Warszawa har kort sagt det hele - god og billig shopping, små hyggelige barer, vinbarer, natklubber, restauranter og cafeer hvor du for få penge kan få unikke gastronomiske oplevelser. Er du til luksus hoteller, luksus restauranter så får du også det her og igen for billige penge sammenlignet med resten af Europa.

Vi i VERDN har valgt vores hoteller, så de ligger med en central placering midt i byen med kort afstand til både offentlig transport som metro, hovedbanegården og sporvognene der kører rundt i byen. Hotellerne er valgt ud fra deres gode standard, placering og at du som gæst får fuld valuta for dine penge. Lufthavnen ligger tæt på byen og dermed er du hurtigt fremme på dit hotel efter ankomst og klar til at gå op oplevelse.

Lad os inspirere dig til en VERDN af oplevelser.

Læs mere
Arabiske Emirater
Cypern
Frankrig
Grækenland
Indonesien
Irland
De Kanariske Øer
Italien
Japan
Jordan
Maldiverne
Mauritius
Færøerne
Sydafrika
Tanzania
Thailand
Tjekkiet
Vietnam
Tyrkiet
Tyskland
USA
Ungarn
Østrig
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.