Thailand - Hua Hin
Fantastisk ferie i den kongelige by
Se billeder

Information om Hua Hin

Blot et par timers kørsel fra Bangkok ligger Hua Hin, hvor kongen har sit faste sommer recidenst. Her findes nogle af Thailands bedste hoteller og bla. lækker seafood.
Overalt emmer Hua Hin af kongelig stemning med den gule royale farve og smukke skibe, som ligger i lige linje ud for kongens sommerpalads. Der er garanti for et lækkert ophold på nogle af Thailands bedste hoteller: Blandet andet er der i de senere år skudt flere lækre designhoteller op i byen.

Solstol og store oplevelser

Udover lækre strande er der mange gode spisesteder i Hua Hin, både de kendte seafood-restauranter i centrum, men også de mere hippe lounge-restauranter på strandene nord og syd for byen.

Vil man opleve lidt mere end god mad og skønt strandliv i løbet af ferien, er der også mange små udflugtsmuligheder i og omkring byen - såsom den kongelige togstation, de 13 verdensklasse golfbaner, gode vandreture ved abebjerget samt Tempel Landsbyen, flere nationalparker, vandfald og meget mere.

Om aftenen åbner et af Thailands bedste natmarkeder, hvor både lokale og turister samles. Rundt om i byen sørger små barer, cafeer og flere steder med live-musik for en dejlig aftenstemning.

Rejser til Hua Hin

Skal du til den gamle kongelige ferieby Hua Hin, ankommer du til Bangkok Lufthavn. Har du bestilt transfer, som vi anbefaler, venter jeres chauffør på jer med et skilt i eller udenfor lufthavnen. Når I har været igennem paskontrollen og herefter har modtaget jeres bagage, går I blot videre ud af Gate A eller Gate B og videre til svingdør nr. 6, hvor jeres chauffør venter.

Læs mere
Arabiske Emirater
Cypern
Frankrig
Grækenland
Indonesien
Irland
De Kanariske Øer
Italien
Japan
Jordan
Maldiverne
Mauritius
Færøerne
Sydafrika
Tanzania
Thailand
Tjekkiet
Vietnam
Tyrkiet
Tyskland
USA
Ungarn
Østrig
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.