Wien
Oplev en af Europas smukkeste storbyer
Se billeder

Information om Wien

Wien regnes for mange for at være en af Europas smukkeste byer og den byder på både smuk arkitektur, flotte oplevelser, udsøgt gastronomi, herlig shopping og så er byen let at komme rundt i. Når du besøger Wien så må du ikke gå glip af de mange gode spisesteder, små hyggelige vinbarer eller den store markedshal og et af byens vartegn - Stephansdom, den store smukke katedral midt i byen.

Wien

Wien regnes for at være en af Europas smukkeste byer af opleve og færdes i. Wien er hovedstaden i Østrig og samtidig en af landets 9 delstater og ligger ved i den nordøstlige del af landet ved floden Donau.

Wien er som en smuk teater kulisse og når du bevæger dig igennem byen er du slet ikke i tvivl om dens storhedstid som byen bærer markant præg af med alle sine flotte barok bygninger, paladser og kirker. I 2019 blev Wien kåret som den by i verden der er bedst af leve i og når du besøger byen er i slet ikke i tvivl.  

Transport i Wien

Wien er let at bevæge sig rundt i hvad end du tager metro, busser eller sporvognene så kommer du let rundt og vi har valgt vores hoteller således at de ligger i kort afstand fra offentlig transport så du let kan komme frem og tilbage og du kan med lethed tage dig fra lufthavnen til dit hotel med offentlig transport. Billetter kan købes direkte i lufthavnen samt receptionen på dit hotel hjælper dig gerne med hvor du lettest køber billet til transport midlerne.

Oplevelser og gastronomi

Wien er en alsidig by der byder på alt lige fra grandiøse paladser, smukke have anlæg, flotte kirker, god shopping, fremragende gastronomi, kaffe og vin barer og ikke mindst markedshaller og pladser. Du må selvfølgelig ikke snyde dig selv for en vaskeægte weinerschnitzel, en bid sacher torte, en apelstrudel eller chokolade der bare smelter på tungen.
Østrig er ligeledes producent af noget af verdens bedste vin og rødvin og dette kan du smage på en af byens utallige vinbarer eller restauranter.

Er du til storslåede oplevelser så bør du helt klart besøge Schönbrunn slottet hvor du får det absolut bedste, flotteste og mest storslåede fra baroktiden i Østrig.

Når du tager til Wien kan du selvfølgelig ikke komme uden om musikken og den blomstrer livlig rundt om i hele byen og du bør forkæle dig selv og tage ind og enten høre opera eller en klassisk koncert når du nu besøger Mozart’s fødeby.

Shopping

Hvis du er til shopping så besøg gerne byens 1. distrikt og området omkring Kärnerstrasse, Graben eller Kohlmarkt hvor du finder alt lige fra de små traditionelle hyggelige butikker til de store flagskibsbutikker for alverden førende designere. Mariahilfer strasse der ligger i byens 6. og 7. distrikt er byen længste og mest livlige shopping gade og en del af vores hoteller ligger tæt herop. Du bør helt klart også besøge Naschtmarkt der med sine 120 boder og restauranter byder på kulinariske oplevelser fra hele verden.

Velkommen til fantastiske oplevelser.

Læs mere
Arabiske Emirater
Cypern
Frankrig
Grækenland
Indonesien
Irland
De Kanariske Øer
Italien
Japan
Jordan
Maldiverne
Mauritius
Færøerne
Sydafrika
Tanzania
Thailand
Tjekkiet
Vietnam
Tyrkiet
Tyskland
USA
Ungarn
Østrig
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.