Costa Brava kysten
Nyd både smukke strande og historisk storby
Se billeder

Information om Costa Brava kysten

VERDN tilbyder et godt og bredt udvalg af hoteller på Costa Brava kysten for både familier og par.
På din ferie til Costa Brava kan strandlivet nemt kombineres med fantastiske udflugter til de omkringliggende egne. Du kan tage på en sejltur langs den maleriske kyststrækning, besøge miniputstaten Andorra, eller tage til vindistriktet i baglandet, hvor det meste af Spaniens ”champagne” (cava) produceres.

Kigger du på et kort over Costa Brava kysten kan du se, at kyststrækningen går helt fra Barcelona til Sydfrankrig. Dette er et populært sted at holde ferie, specielt om sommeren, da man her får meget for pengene.

Gode hoteller på Costa Brava

VERDN tilbyder et godt og bredt udvalg af hoteller på Costa Brava - for både familier og par.

Vælg f.eks. et af vores hoteller med All Inclusive, som er et populært fænomen for specielt børnefamilier. All Inclusive inkluderer altid morgenmad, frokost, aftensmad, drikkevarer og snacks.

Søger du mere et voksenhotel, er hoteller for voksne på mindst 18 år også at finde på Costa Brava-kysten. Her tilbyder Verdn flere skønne voksenhoteller, hvor du og din partner kan nyde omgivelserne og hinanden.

Så godt er vejret

På middelhavskysten er vejret mildt, og med en tør, varm sommer. I de varmeste måneder, som er juni, juli og august, er den gennemsnitlige temperatur over 22 grader. De koldeste måneder er december, januar og februar, og her er mest nedbør om efteråret.

Oplevelser på Costa Brava kysten

På din ferie til Costa Brava kan strandlivet nemt kombineres med fantastiske udflugter til de omkringliggende egne. Besøg f.eks. det populære Marineland Cataluña, som er en delfin- og vandpark, beliggende i Palafolls – tæt på Malgrat de Mar/Santa Susanna. Du kan også komme på en sejltur langs den maleriske kyststrækning, besøge miniputstaten Andorra, eller tage til vindistriktet i baglandet, hvor det meste af Spaniens ”champagne” (cava) produceres.

Besøg Barcelona

Kombiner badeferien med et besøg i Kataloniens hovedstad, Barcelona, som ligger omkring 1 times kørsel fra feriebyen Lloret de Mar. Her kan du opleve storbyens pulserende liv med gode tapas-restauranter, shoppingmuligheder samt seværdigheder. Besøg f.eks. kirken ”La Sagrada Familia”, som er bygget af den verdensberømte arkitekt, Gaudi. Du kan også få stillet shoppe-lysten på den store shopping gade, Ramblaen, eller opleve ægte spansk stemning i Det Gotiske Kvarter. Costa Brava er et rigtig godt sted at holde ferie, uanset om du er en stor familie, et kærestepar eller en gruppe venner.

Rigtig god ferie!

Læs mere
Arabiske Emirater
Cypern
Frankrig
Grækenland
Indonesien
Irland
De Kanariske Øer
Italien
Japan
Jordan
Maldiverne
Mauritius
Færøerne
Sydafrika
Tanzania
Thailand
Tjekkiet
Vietnam
Tyrkiet
Tyskland
USA
Ungarn
Østrig
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.