Krabi
Paradis øer, skønne sandstrande og fredelig idyl
Se billeder

Information om Krabi

Når du besøger Krabi skal du på oplevelse på bountystrandene eller vandre i junglen
Krabi er for dig der ønsker flotte hoteller, fine sandstrande, betagende paradis øer og azurblåt vand så langt øjet rækker. Her får du meget for pengene samt du har mulighed for spændende oplevelser, en blændende natur og komme helt tæt på lokal befolkningen.

Velkommen til Krabi

Krabiområdet finder du øst for Phuket, beliggende ved den betagende Phra Nang Bay hvor du let kan komme ud og opleve paradis strande, lange kridhvide sandstrande og svagende palmetræer. Gå blot ned på stranden om morgenen og tag en longtail båd ud på oplevelse. Krabi er det oplagte sted for dig der ønsker at komme ud og opleve lokalbefolkningen og Thailands betagende natur.

Oplevelser på Krabi

Når du bor på Krabi så har du mulighed for at komme ud og opleve stort set alt.

Du kan tage ud og vandre i jungle eller de smukke bjerge. Eller du kan gå på opdagelse i de lokale køkken og smage nogle af de mange spændende retter som det Thailanske køkken har at byde på.

Du kan vælge at tage ud på en snorkel eller dykkertur med et af de lokale dykkercentre, har du ikke et dykker certifikat så er det en oplagt mulighed for at tage det i det lune og klare vand hvor det føles som at du dykker ned i et akvarium fyldt med alverdens farvelige fiske og koraller. Hvorfor ikke tage på en af de mange bådture til de berømte Phi Phi øer

De kan tage ud til de lokale smukke templer Wat Tham Sua og opleve den ro som lægger sig over en når man går rundt blandt munke og den betagende natur? Ellers du kan tage til naturskabte jacuzzier der kunne ligger en times kørsel fra Ao Nang.

Du kan også vælge noget helt andet og hoppe i en kajak og komme ud på havet.

En ting er sikkert, det er let at tage ud og opleve på egen hånd og personalet på dit hotel hjæper dig gerne med både tips samt at arrangere udflugter.

Rigtig god ferie!

Læs mere
Arabiske Emirater
Cypern
Frankrig
Grækenland
Indonesien
Irland
De Kanariske Øer
Italien
Japan
Jordan
Maldiverne
Mauritius
Færøerne
Sydafrika
Tanzania
Thailand
Tjekkiet
Vietnam
Tyrkiet
Tyskland
USA
Ungarn
Østrig
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.