Tokyo
Japans pulserende hovedstad
Oplev Tokyo og alle dens hemmeligheder
Se billeder

Information om Tokyo

Gå på opdagelse i en af verdens største storby med over 38 millioner indbyggere
Hvis du er til oplevelser i verdensklasse, en pulserende storby der hele tiden åbner ny overraskelser op foran dig, mageløse museumer, et unikt udvalg af restauranter, shopping og daglige indtryk så skal du straks bestille din næste ferie og rejse til Japan og Tokyo.

Japan

Japan, også kaldet Solen Rige består af en kæde af øer på omkring 3.400 ø’er beliggende i Stillehavet ud for den koreanske halvø. Japan har en lang og rig historie der strækker sig tusindvis af år tilbage i tiden og en kultur der er lige så beriget som landet selv. Du kan få et væld af unikke oplevelser i Japan hvad end du er til historiske oplevelser, museumer, moderne kultur, en fantastisk og berigende natur og et folkefærd der er høflige til fingerspidserne.

Japan er et af verdens mest sikre lande at bevæge sig rundt i også som turist og du kan uden problemer færdes på gader og stræder om aftenen.

Japan har 4 årstider ligesom Danmark og de bedste tider at besøge Japan på er foråret og efteråret pga de behagelige temperaturer. Japan er lige så alsidig i sin natur som årstidens luner og du kan både opleve flotte vinter landskaber, stå på ski på fantastiske pister, bade ved smukke sandstrande og besøge højlandet med sine smukke gamle traditionelle landsbyer og gå på opdagelse i storbyer som Tokyo, Onikawa eller Kyoto hvor de pulserende neonlys blinker side om side og hvor et væld af gastronomiske oplevelser venter.

Mad niveauet i Japan er højt og du kan finde rigtig gode mad oplevelser hvad end det er på de små gade køkkener, på de flotte traditionelle restauranter eller helt oppe i Michelin restaurant niveau.

Telefon nettet i Japan er yderst veludbygget dog skal du forvente at hvis du har en gammel telefon så er det ikke sikkert at den fungerer. Du kan med fordel leje en telefon mens du er derovre eller et mobilt wifi netværk således at du altid er online og har mulighed for at købe billetter til offentlig  transport, tjekke åbningstider på seværdigheder samt bestille bord på restauranter.

Hotellerne i Japan

Hotel værelserne i Japan er oftest noget mindre end det du er vant til fra andre steder, grundet til dette er at man oftest kun sover på sine hotelværelser og som sådan ikke opholder sig på dem men er ude i byen om dagen og aftenen eller ude på oplevelser. Når du ankommer til dit hotelværelse så finder du oftest på senge en kimono samt et har inde sko som det forventes at du bærer mens du opholder dig på dit værelse ligeledes som man altid tager sine sko af så snart man kommer indenfor.

Transport rundt i Japan

I Japan kommer du let rundt med deres meget effektive højhastighedstog. Japan har et af verdens mest effektive og udbyggede netværk af togstrækninger og de transporter årligt omkring 38 milliarder rundt i landet og togene afgår til tiden. Du kan f.eks. tilbagelægge strækningen mellem Tokyo og Kyoto på blot 2,5 time med højhastigshedstoget Shinkansen. Her kan det anbefales at du køber et Japan Rail Pass hvis du skal rejse rundt flere dage i landet. Du kan købe passet for 7,14 eller 21 dage.

I forhold til taxi så kan det på små strækninger godt betale sig at tage en taxa, du skal blot være obs på at de fleste taxi chauffører kan tale dårligt engelsk så det kan være en god ide at du altid har et kort med dig samt din destination på skrift. Husk at i Japan der kører man i venstre side af vejen og derfor stiger du også ind i venstre side.

 Etikette i Japan

Vi anbefaler altid at man følger det lands skikke man besøger og at man er ydmyg overfor den kultur man er gæst i. Det er også en god ide at man på forhånd undersøger om landet har specielle skikke eller traditioner man bør følge når man er på besøg i landet.

Nogle af de vigtigste regler for Japan er at man altid tager sine sko af når man er indenfor, dette gælder også på hotellerne hvor man finder inde sko som man tager på når man kommer ind på sit værelse. Er man på besøg i et privat hjem så får man ofte udleveret inde sko af værten og det anses altid som høfligt at medbringe en gave til værten.

Der er sågar visse restauranter hvor det også forventes at man tager sine sko af når man kommer ind.

Når man møder en japaner så bukker man for at vise at man er imødekommende, vær gerne opmærksom på at mange japanere gerne vil give hånd til udlændinge. Har man en stilling hvor man har visitkort så er disse meget vigtige i Japan og når man afleverer et visitkort så gøres dette med begge hænder og generelt når man rækker noget til nogen så gøres det med to hænder. Husk at når du modtager et visitkort så skal disse behandles med stor respekt og lægges forsigtigt i ens tegnebog.

Når du bestiller din rejse til Japan, så anbefaler vi dig at investere i en guidebog og læse op på dit områdes seværdigheder, transportformer og generel info omkring området.

Du kan med fordel se mere og planlægge din rejse her - Japan rejseguide

Tokyo

Tokyo er Japans hovedstad og en af verdens mest befolkede storby med over 35 millioner mennesker boende på et område på størrelse med Sjælland og en storby der byder på et væld af oplevelser og fuld af kontraster. Her kan du opleve alt lige fra neonspækkede højhuse med blinkende reklame skilte, flotte udsigtstårne som Toky Skytree eller Metropolitan Goverment Building til de mange markeder, flotte shopping centre og ikke mindst de hellige pladser og templer.

Tokyo består af hele 23 bydele, hvor Tokyo City som er centrum og der hvor du finder de fleste seværdigheder har ikke mindre end 14 millioner indbyggere.

Tokyo byder på et meget veludbygget transport system der tillader dig at komme let rundt og alt foregår i ro og mag til tiden på trods af de store menneskemængder der dagligt bevæger sig rundt i byen. Du kan med fordel købe

Vil du ud og opleve en storslået natur, så ligger Hakone Nationalpark tæt på Tokyo og lige ved foden af en af Japans mest kendte vartegn, det smukke Mount Fuji hvor du kan komme ud med det berømte højhastighedstog Shinkansen.

I Tokyo kan dit eneste problem være hvilke seværdigheder og oplevelser du skal kaste dig over når dagen starter så vi anbefaler dig at undersøgte mulighederne hjemmefra, læg en ca. plan for hvad du gerne vil ud og opleve og hold dig til en til to bydele om dagen således at du får mest muligt ud af dit besøg.

Du kan med fordel kigge på https://www.gotokyo.org/en/index.html for inspiration, events, priser for transport og meget mere.

Rigtig god oplevelse.

Læs mere
Arabiske Emirater
Cypern
Frankrig
Grækenland
Indonesien
Irland
De Kanariske Øer
Italien
Japan
Jordan
Maldiverne
Mauritius
Færøerne
Sydafrika
Tanzania
Thailand
Tjekkiet
Vietnam
Tyrkiet
Tyskland
USA
Ungarn
Østrig
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.