Berlin - Schönfeld
Oplev en pulserende europæisk storby
Se billeder

Information om Berlin

I Berlin er der mulighed for både at opleve historiens vingesus, shopping og kultur
I Berlin har du en fantastisk mulighed for at opleve en masse samtidig med at du kan forkæle dig selv, og bare nyde at være i en af de mest livlige storbyer i Europa.

Den pulserende storby Berlin, har meget at byde på både historie, shopping og kultur

En forlænget weekend i Berlin, er en god måde at opleve denne pulserende storby på. Der er meget at tage sig til og meget at gå på opdagelse i, om man vil dykke ned i historien om Berlin murene, besøge mindesmærket for Holocaust eller om nyde synet på den storslåede plads ved Brandenburger Tor får man helt sikkert nogle gode oplevelser.

Shopping i Berlin er et kapitel for sig selv, hvad enten man er til de store indkøbscentre som KaDeWe, det største i Berlin, eller det fashionable strøg - Kürfürstendamm, findes der helt sikker noget for enhver smag og pengepung. Når benene skal hvile lidt og tørsten eller sulten skal stilles, kan dette nemt klares på en af byens mange caféer eller restauranter. Hvis maden skal være lidt mere i den eksklusive ende har Berlin hele 23 restauranter der har en eller to af de eftertragtede Michelin stjerner.

 Vi har udvalgte hoteller der ligger centralt i Berlin, så man let kan nå seværdighederne enten på gå-ben eller med metro. 

Læs mere
Arabiske Emirater
Cypern
Frankrig
Grækenland
Indonesien
Irland
De Kanariske Øer
Italien
Japan
Jordan
Maldiverne
Mauritius
Færøerne
Sydafrika
Tanzania
Thailand
Tjekkiet
Vietnam
Tyrkiet
Tyskland
USA
Ungarn
Østrig
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.