Malaga / Costa del Sol
En klassiker blandt danskere siden 60'erne
Se billeder

Information om Costa del Sol kysten

Den evigt populære solkyst har været en klassiker blandt danskere siden 60'erne
Costa del sol kysten og specielt Malaga området har lige siden de glade 60'er været et populært og velkendt ferie rejsemål for solhungrende danskere både sommer og vinter. Her finder du lange fine sandstrande, gode spanske restauranter samt et stort udvalg i internationale restauranter og masser af god shopping. Kom ud og oplev området enten med egen lejebil eller med de mange gode offentlige transport muligheder. Her finder du noget for enhver smag.

Det var på Costa del Sol, at den danske charterturismen i sin tid startede for alvor tilbage i 60'erne. Men Costa del Sol er meget mere end paraplydrinks og turister i hawaiiskjorter. En perlerække af spanske byer ligger strøget langs med kysten, og du har sikkert hørt om flere af dem allerede, for Costa del Sol er en af danskerne foretrukne rejsemål, når det ferien skal være solsikker. Vi tilbyder rejser til de mest populære så som Fuengirola, Malaga, Benalmadna, Torremolinos og Nerja blot for at nævne et par. Vi kan altid finde noget der passer til netop dit behov.

Den 200 kilometer lange kyststrækning i den sydspanske region, Andalusien, er blomstret fra en fortid med grisefest til et paradis for livsnydere. Dyk ned i det velsmagende, sydspanske køkken, gå på oplevelse i charmerende, hvidkalkede landsbyer og nyd de fantastiske sandstrande, som Costa del Sol, "Solkysten", er berømt for.

Oplevelser på Costa del Sol kysten

Få steder i verden finder man så megen kultur, historie og atmosfære som på Andalusiens solrige kyststrækning, Costa del Sol. Seværdighederne og de små, farverige fiskerlejer ligger på stribe langs den 200 kilometer lange kyststrækning, som ender ved Gibraltarklippen, hvor de små, frække aber lever vildt. Tyrefægterarenaen i Ronda er et must, og ligeså er selvfølgelig maurernes imponerende fæstning, Alhambra. Der er masser af historie, kultur og oplevelser at komme efter på Costa del Sol, men med sine hvide sandstrande og azurblå hav indbyder Solkysten også til rendyrket afslapning. Læn dig blot tilbage i liggestolen, og nyd det afslappede tempo, som den spanske region er kendt og elsket for.

Sydspansk charme i Málaga

Solkystens uofficielle hovedstad, Málaga, er ikke til at genkende for dem, der ikke har oplevet byen for nylig. Istandsat til fordums storhed er byens historiske centrum med sine gotiske katedraler og den smukke havn en oplevelse i sig selv. På kunstmuseerne hænger den fineste spanske kunst, og de krogede gader byder på god shopping med både spanske og internationale mærker. Her, blandt hyggelige caféer og restauranter, er der rig mulighed for at smage på det bedste fra det sydspanske køkken - blandt andet de populære småretter, tapas, som stammer fra den andalusiske region.

Sommer eller vinter på Costa del Sol?

Hvis solen ikke vil komme til dig, må du komme til solen! Året rundt befinder den sig i det sydligste af Spanien, for imens resten af Europa døjer med regn og blæst, skinner solen fra en blå himmel på den sydspanske middelhavskyst. Costa del Sol har over 300 solrige dage om året - ikke så underligt, at danskerne har døbt den Solkysten - og er helt perfekt til en solferie uden for sæson. Derfor har vi altid gode tilbud på efterårs- og vinterrejser til Costa del Sol.

Rejs billigt til Costa del Sol

VERDN er et lille, passioneret rejsebureau, og vi har én mission: bedre og billigere ferier i solen. Hos os får du sol og strand til markedets laveste pris. Vi sørger for hotel, fly og kontakt til lokale rejseledere, så du kan tilkøbe de udflugter, du har lyst til. Vi kender Costa del Sol, og her på siden kan du altid finde et rigtigt godt tilbud på en solferie året rundt.

Rigtig god ferie!

Læs mere
Arabiske Emirater
Cypern
Frankrig
Grækenland
Indonesien
Irland
De Kanariske Øer
Italien
Japan
Jordan
Maldiverne
Mauritius
Færøerne
Sydafrika
Tanzania
Thailand
Tjekkiet
Vietnam
Tyrkiet
Tyskland
USA
Ungarn
Østrig
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.