Zanzibar
Kridhvide bountystrande og azurblåt vand
Oplev de smukkeste bountystrande og snorkling i verdensklasse
Se billeder

Information om Zanzibar

Zanzibar er et paradis med flotte bountystrande beliggende i eksotiske omgivelser
Zanzibar er en selvstændig øgruppe bestående af to øer beliggende ud for Tanzania's kyst og hører til Tanzania. På Zanzibar får du lange hvide bountystrande, azurblåt vand, smuk snorkling og ikke mindst gastronomiske oplevelser og en enestående natur og dyreliv.

Zanzibar - et paradis med smukke bountystrande

På Zanzibar nyder du livet i et langsomt tempo og dagen tilbringes enten på de kridhvide bountystrande, i havet med snorkling eller dykning eller ved hotellets dejlige pool område.

Zanzibar er en selvstændig øgruppe bestående af to øer beliggende ud for Tanzania's kyst og hører til Tanzania. Her har du hovedstaden hvor den berømte Stone Town er et trækplaster for mange.

På Zanzibar får du lange hvide bountystrande, azurblåt vand, smuk snorkling og ikke mindst gastronomiske oplevelser og en enestående natur og dyreliv. På Zanzibar kommer du ned i tempo sammen med de lokale og har mange muligheder for både oplevelser, gastronomiske muligheder og ikke mindst du kan opleve en storslået natur både til lands og til vands. Zanzibar er omgivet af et smukt koralrev som indbyder til at gå på oplevelse i den verden der findes under havets overflade. Du kan også vælge at besøge nogle af øens krydderi plantager eller de smukke naturparker der findes her.

Mange tager til Zanzibar for at komme ned i gear, møde lokalbefolkningen i øjenhøjde og ikke mindst opleve en helt anderledes kultur.

Vi har nøje udvalgt vores hoteller på Zanzibar og vi noget for alle, hvad end du er til luksus, det enkle liv eller til naturoplevelser.

Zanzibar kan du rejse til året rundt men specielt perioden januar til marts har de varmest måneder.

Tag til Zanzibar for at få en unik oplevelse og en oplevelse for livet, tag til Zanzibar for at komme ned i gear, for at nyde hinanden og for at få indtryk med hjem for livet.

Læs mere
De Kanariske Øer
Cypern
Polen
Tjekkiet
England
Tyskland
Frankrig
Italien
Portugal
Indonesien
Sri Lanka
Sydafrika
Vietnam
Thailand
Maldiverne
Arabiske Emirater
Mauritius
Tanzania
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.

Chat med verdn
Vi er klar til at svare på alle dine spørgsmål Chat
Vi er ingen på chatten!
Du kan fange os på:

info@verdn.dk