Zanzibar
Kridhvide bountystrande og azurblåt vand
Oplev de smukkeste bountystrande og snorkling i verdensklasse
Se billeder

Information om Zanzibar

Zanzibar er et paradis med flotte bountystrande beliggende i eksotiske omgivelser
Zanzibar er en selvstændig øgruppe bestående af to øer beliggende ud for Tanzania's kyst og hører til Tanzania. På Zanzibar får du lange hvide bountystrande, azurblåt vand, smuk snorkling og ikke mindst gastronomiske oplevelser og en enestående natur og dyreliv.

Zanzibar - et paradis med smukke bountystrande

På Zanzibar nyder du livet i et langsomt tempo og dagen tilbringes enten på de kridhvide bountystrande, i havet med snorkling eller dykning eller ved hotellets dejlige pool område.

Zanzibar er en selvstændig øgruppe bestående af to øer beliggende ud for Tanzania's kyst og hører til Tanzania. Her har du hovedstaden hvor den berømte Stone Town er et trækplaster for mange.

På Zanzibar får du lange hvide bountystrande, azurblåt vand, smuk snorkling og ikke mindst gastronomiske oplevelser og en enestående natur og dyreliv. På Zanzibar kommer du ned i tempo sammen med de lokale og har mange muligheder for både oplevelser, gastronomiske muligheder og ikke mindst du kan opleve en storslået natur både til lands og til vands. Zanzibar er omgivet af et smukt koralrev som indbyder til at gå på oplevelse i den verden der findes under havets overflade. Du kan også vælge at besøge nogle af øens krydderi plantager eller de smukke naturparker der findes her.

Mange tager til Zanzibar for at komme ned i gear, møde lokalbefolkningen i øjenhøjde og ikke mindst opleve en helt anderledes kultur.

Transport til og fra hotellerne

På Zanzibar er transport på alle hoteller et krav fra vores leverandører og derfor tilkommer dette når du bestiller automatisk på din rejse.

Pris er 300 kr pr voksen og 150 kr pr barn og man har altid en privat chauffør som henter en i lufthavnen og bringer jer til jeres hotel og igen når I skal hjem så kommer han og henter jer på hotellet og kører jer retur til lufthavnen. Tidspunkt for retur rejsen til lufthavnen oplyses typisk 24-48 timer før hjemrejse.

Vi har nøje udvalgt vores hoteller på Zanzibar og vi noget for alle, hvad end du er til luksus, det enkle liv eller til naturoplevelser.

Zanzibar kan du rejse til året rundt men specielt perioden januar til marts har de varmest måneder.

Tag til Zanzibar for at få en unik oplevelse og en oplevelse for livet, tag til Zanzibar for at komme ned i gear, for at nyde hinanden og for at få indtryk med hjem for livet.

Læs mere
Arabiske Emirater
Cypern
Frankrig
Grækenland
Indonesien
Irland
De Kanariske Øer
Italien
Japan
Jordan
Maldiverne
Mauritius
Færøerne
Sydafrika
Tanzania
Thailand
Tjekkiet
Vietnam
Tyrkiet
Tyskland
USA
Ungarn
Østrig
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.