Sri Lanka
Den gemte perle i det Indiske Ocean
Se billeder

Information om Sri Lanka

Nationalparker med fantastisk dyreliv, betagende teplantager, smukke sandstrande og kulinariske oplevelser venter på Sri Lanka.
Rejs til Sri Lanka og kom hjem med rygsækken fyldt af fantastiske ferieminder. Her skal du opleve et rigt dyreliv i de mange nationalparker, de utrolige teplantager, betagende udsigter fra bjergene, de buddhistiske templer og de smukkeste sandstrande - krydret med den mest imødekommende lokal befolkning og det traditionsrige srilankanske køkken.

Ikke mange steder i verden vil du opleve så grønne omgivelser, som du kan på Sri Lanka, samtidig med at det er farvestrålende og virkelig betagende! Sri Lanka indbyder til at væld af kulturelle oplevelser, har fantastiske nationalparker og ikke at forglemme de flotteste strande. 

Under dit ophold på Sri Lanka vil du blive mødt af en imødekommende lokalbefolkning, som sørger for at du får oplevelser for livet med hjem i rygsækken. Øen som er beliggende i det Indiske Ocean betragtes stadig som en skjult perle, tiltrods for den stigende interesse de seneste år fra turister i hele verden. Du vil stadig opleve det autentiske og fantastiske Sri Lanka. 

Oplevelser på Sri Lanka 

Leder du efter den perfekte kombination af afslapning og unikke oplevelser, så er Sri Lanka oplagt til formålet. De mange nationalparker har et rigt dyreliv, som der ikke opleves mange steder i verden - eller tag vejen forbi de mange teplantager, som øen også byder på. De mange facinerende og utrolige buddhistiske templer skal selvfølgelig også besøges. Nyd de mest utrolige udsigter fra i bjergene i de centrale dele af Sri lanka og sidst men ikke mindst, så indbydes der til afslapning og ro på de mange smukke strande. 

Står nationalparker og dyreliv højt på ønskelisten, så skal nationalparken Yala skrives på listen, da det er Sri Lankas største og nok mest velkendte. Her kan du blandt andet opleve vandbøfler, elefanter og eksotiske fugle tæt på. 

Udsøgte og lækre madoplevelser venter også på dig - sørg for at udforske og prøve det meste af det srilankanske køkken, det vil du ikke fortryde! I køkkenet har de flere tusindeårige traditioner, som sørger for kulnariske oplevelser på din rejse. 

Rigtig god ferie!

Læs mere