Sri Lanka
Den gemte perle i det Indiske Ocean
Se billeder

Information om Sri Lanka

Nationalparker med fantastisk dyreliv, betagende teplantager, smukke sandstrande og kulinariske oplevelser venter på Sri Lanka.
Rejs til Sri Lanka og kom hjem med rygsækken fyldt af fantastiske ferieminder. Her skal du opleve et rigt dyreliv i de mange nationalparker, de utrolige teplantager, betagende udsigter fra bjergene, de buddhistiske templer og de smukkeste sandstrande - krydret med den mest imødekommende lokal befolkning og det traditionsrige srilankanske køkken.

Ikke mange steder i verden vil du opleve så grønne omgivelser, som du kan på Sri Lanka, samtidig med at det er farvestrålende og virkelig betagende! Sri Lanka indbyder til at væld af kulturelle oplevelser, har fantastiske nationalparker og ikke at forglemme de flotteste strande. 

Under dit ophold på Sri Lanka vil du blive mødt af en imødekommende lokalbefolkning, som sørger for at du får oplevelser for livet med hjem i rygsækken. Øen som er beliggende i det Indiske Ocean betragtes stadig som en skjult perle, tiltrods for den stigende interesse de seneste år fra turister i hele verden. Du vil stadig opleve det autentiske og fantastiske Sri Lanka. 

Oplevelser på Sri Lanka 

Leder du efter den perfekte kombination af afslapning og unikke oplevelser, så er Sri Lanka oplagt til formålet. De mange nationalparker har et rigt dyreliv, som der ikke opleves mange steder i verden - eller tag vejen forbi de mange teplantager, som øen også byder på. De mange facinerende og utrolige buddhistiske templer skal selvfølgelig også besøges. Nyd de mest utrolige udsigter fra i bjergene i de centrale dele af Sri lanka og sidst men ikke mindst, så indbydes der til afslapning og ro på de mange smukke strande. 

Står nationalparker og dyreliv højt på ønskelisten, så skal nationalparken Yala skrives på listen, da det er Sri Lankas største og nok mest velkendte. Her kan du blandt andet opleve vandbøfler, elefanter og eksotiske fugle tæt på. 

Udsøgte og lækre madoplevelser venter også på dig - sørg for at udforske og prøve det meste af det srilankanske køkken, det vil du ikke fortryde! I køkkenet har de flere tusindeårige traditioner, som sørger for kulnariske oplevelser på din rejse. 

Pas og visum
Der er krav om visum, når du – som dansk statsborger - rejser til Sri Lanka. Du skal søge om visum inden afrejse. Du skal søge visum online via www.eta.gov.lk Det koster 35 USD pr. person at få visum til Sri Lanka. Du udfylder alle felter. Du gennemlæser dine data og bekræfter. Du betaler og printer herefter dit visum. Dit visum skal medbringes og forevises sammen med passet ved ankomsten. Vi anbefaler at søge tidligst ca. 3 uger før afrejse. Dit visum gælder 30 dage fra ankomstdatoen. Bliver du ikke godkendt, eller er visum ansøgt forkert, kan du blive nægtet indrejse til Sri Lanka. Det er altid gæstens eget ansvar at søge visum rettidigt og medbringe det i lufthavnen. Dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder fra hjemrejsedatoen.

De informationer du skal bruge for at udfylde dit visum findes nedenfor.

Du kan finde flere oplysninger på Udenrigsministeriets hjemmeside: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/pas-og-visum/sri-lanka-pas-og-visum/#_blank

Rigtig god ferie!

Læs mere
Arabiske Emirater
Cypern
Frankrig
Grækenland
Indonesien
Irland
De Kanariske Øer
Italien
Japan
Jordan
Maldiverne
Mauritius
Færøerne
Sydafrika
Tanzania
Thailand
Tjekkiet
Vietnam
Tyrkiet
Tyskland
USA
Ungarn
Østrig
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.