Mallorca
Middelhavets smukkeste perle
Se billeder

Information om Mallorca

Opdag de små, uforstyrrede bugte med smukke strande og turkisblåt hav.
Den populære, spanske ferieø er på størrelse med Bornholm og Fyn tilsammen, og her får du virkelig alt, hvad du kan ønske dig som feriegæst. På Mallorca finder du faktisk nogle af de bedste badestrande i Europa. Øen byder desuden på en bjergtagende natur, der indbyder til at få pulsen op. Oplev eksempelvis Tramuntana, der er en cirka 15 km. bred bjergkæde, og som på sit højeste punkt er over 1.400 meter. Fra romantiske badebugter i Cala d’Or til autentiske tapasbarer i Port de Pollensa og Palmas pulserende storbyliv – Mallorca har noget for enhver smag.

Få steder i verden findes et så stort udvalg af badestrande som på Mallorca, hvis smukke kystlinje prydes af mere end 200 af slagsen. De fleste af Mallorcas strande er naturlige og uforstyrrede, mens de største har mange faciliteter såsom livreddere, liggestole og caféer.

I Alcudiabugten finder du de børnevenlige strande, som er flere kilometer lange, og hvor vandet ikke bliver særligt dybt. På sydsiden af Mallorca er der Caribiske tilstande med svajende palmer og turkisblåt hav, og på østkysten kan I ligge uforstyrret mellem klipperne i de små bugter, hvor der nogle steder knapt er plads til to personer.

Oplevelser i Palma

Badeferie eller storbyeventyr – på Mallorca behøver du ikke at vælge. Mallorcas hovedstad, Palma de Mallorca, er rig på kulturskatte og fuld af oplevelser, caféliv og god shopping. Den gamle katedral La Seu er byens stolthed, og kendt for sit helt særlige lys.

Palma de Mallorca er også et godt sted at spise ude. Byen byder på mange skønne restauranter og tapasbarer med atmosfære og stemning, hvor du kan smage det bedste fra Mallorca.

Gå ikke glip af de lokale madmarkeder, der afholdes i stor stil på hele øen. Mercat d’Olivar er et stort, indendørs marked i Palma de Mallorca, og hvor du kan købe ind sammen med de lokale af både frugt og grønt, lokalt producerede vine, fisk, kød, kager, brød, olivenolie og ost.

Mallorca for de aktive

Pak vandreskoene og husk en vandflaske, for Mallorca har mange af tilbud til dem, der gerne vil være aktive på ferien. Blandt vandrere og cyklister er den nordlige side af øen kendt og elsket for sin frodighed, og den naturskønne Tramuntana-bjergkæde er grøn året rundt. Her er masser af markerede vandre- og cykelstier af forskellige sværhedsgrader, og der er intet så skønt som at vandre og cykle mellem appelsinplantager, pinjetræer og mandeltræer.

Sommer eller vinter på Mallorca?

Mallorca er naturligvis travlest om sommeren, når skolernes sommerferie trækker familierne til. Men øen holder sig varm vinteren over, og der er mange fordele ved at rejse til Mallorca i efteråret, om vinteren eller om foråret. Fra oktober til april er der færre turister på strandene, og du kan få det hele lidt mere for dig selv. Øens charmerende hovedstad, Palma de Mallorca, kan blive temmelig hed i sommerens varmeste måneder, men om efteråret kan du nyde den gode shopping og sidde ude om aftenen på de små fortovscaféer.

Hos VERDN har vi altid gode tilbud på efterårs- og vinterrejser til Mallorca, og vi har hoteller i øens hyggeligste og mest populære badebyer- scroll ned og se dem alle.

 

 

Læs mere
Arabiske Emirater
Cypern
Frankrig
Grækenland
Indonesien
Irland
De Kanariske Øer
Italien
Japan
Jordan
Maldiverne
Mauritius
Færøerne
Sydafrika
Tanzania
Thailand
Tjekkiet
Vietnam
Tyrkiet
Tyskland
USA
Ungarn
Østrig
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.