Sivota
Det Græske Caribien
Se billeder

Information om Sivota

Oplev et af de smukkeste steder i Grækenland med sit ekstremt klare vand, den hvide sandbund, de små skønne ubeboede øer og den smukke natur.
Man bliver både overvældet og forbløffet over denne enestående skønhed, som dette uberørte område har at byde på. Både byen og områderne med pinjeskov, cypres og oliventræer.

Græsk karakter med en sjælden charme

Byen Sivota er en naturskøn kystby, beliggende på den vestlige del af det græske fastland, blot 10 km fra Korfu’s sydspids. Byen byder på masser af græsk karakter og sjælden charme, og har alt det en by skal indeholde, for at dens gæster kan få den perfekte ferie. Havnen er smuk som et postkort, med en bred vifte af stemningsfyldte caféer, hyggelige tervernaer, lækre restauranter, små butikker, smukke kirker og flotte lystbåde. Uden at være overfyldte - eller måske netop derfor - er strandene uhyre populære, med en blanding af sten og sand og krystalklart vand. Super ideelt til snorkling. Turisme er stadig på et moderat niveau, omend byen i de senere år er blevet stadig mere populær som ferieområde for kræsne grækere.

Området omkring Sivota er foretrukket blandt lystsejlere fra hele Europa, som nyder de ubeboede øer, de mange eksotiske bugte med de isolerede strande og små antikke havnebyer med ægte græsk gæstfrihed og imødekommenhed. 

En mangfoldighed af oplevelser

Oplevelserne i området vil næsten ingen ende tage! Man kan udforske det meste ved at leje scooter eller bil og opleve antikke bjerglandsbyer, bjergplateauer, klostre, kirker, en ubeskrivelig natur og en spændende historie, som har sat sit præg området. De helt store seværdigheder kan kun opleves fra vandsiden med båd. Når man er kommet til et område med så mange fantastiske skønne naturoplevelser, er det er selvfølgelig et must, at opleve flest mulige af dem.  

Leje af en lille motorbåd eller vores arrangerede udflugter kan absolut anbefales. Det er den bedste måde at nå ikke blot øerne i bugten, men også nærliggende skjulte strande. En vandtaxi vil også tage dig billigt rundt i dette naturparadis.

Hotellerne i området er relative nye og placeret enten langs kysten med vidunderlig udsigt, eller i - eller omkring - byen. Hotelstandarden i området er generel høj.
For at komme til Sivota lander man med vores direkte flyvninger i Preveza lufthavnen, hvorfra der er ca. 1t 45 min. buskørsel til området. 
Sivota byder på et flot, men også mange steder kuperet terræn, hvorfra udsigten over de nærliggende bugter og det azurblå hav kan nydes. Derfor kan området ikke anbefales til gangbesværede.  
 

Læs mere
Arabiske Emirater
Cypern
Frankrig
Grækenland
Indonesien
Irland
De Kanariske Øer
Italien
Japan
Jordan
Maldiverne
Mauritius
Færøerne
Sydafrika
Tanzania
Thailand
Tjekkiet
Vietnam
Tyrkiet
Tyskland
USA
Ungarn
Østrig
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.