Tenerife
Den største af de kanariske øer
Se billeder

Information om Tenerife

Øens beliggenhed i Atlanterhavet ud fra Vestafrika og Sahara giver det berømte behagelige klima året rundt. Det trækker hvert år masser af danskere væk fra vinterkulden og ned til øens skønne omgivelser
Danskerne er vilde med Tenerife! Den største og flotteste af de Kanariske øer byder på mildt og sommerligt vejr året rundt. Det er dog ikke kun vejret, men også naturen, der stråler på Tenerife. Her venter store naturoplevelser, som på Las Cañadas del Teide – verdens største vulkankrater, hvor ni vulkaner er dækket af størknet lava og vulkansk glas. Du kan også opleve den isolerede Masca dal med idyl og frodighed til overflod.

Midt på øen knejser desuden Spaniens højeste bjerg – den 3717 meter høje vulkan Teide. Nord for bjerget er naturen grøn og frodig, og sydpå er det goldt og tørt.

Ferie for enhver smag

Øen veksler fra frodig, grøn natur til vilde bjergområder og områder med lækre grøntsager og tropiske frugter, som papaya, mango, frisk ananas og bananer. Her kan du være heldig at se jakaranda-træets og det smukke, syrenfarvede blomster. På både syd- og nordkysten er der flere fine strande – de fleste afskærmet med bølgebrydere.

Gå heller ikke glip af en pulserende storbyoplevelse i hovedstaden Santa Cruz, som byder på såvel shopping som skønne kulinariske oplevelser eller en tur til universitetsbyen La Laguna – en af de kanariske øers ældste byer.

På Tenerife er det også svært at komme uden om den kendte Loro Parque i Puerto de la Cruz, en unik kombination af dyreshows, zoologisk have og prægtig eksotisk park. Loro Parque er flere gange kåret som en af verdens bedste attraktionsparker.

Rigtig god ferie!

Læs mere
Arabiske Emirater
Cypern
Frankrig
Grækenland
Indonesien
Irland
De Kanariske Øer
Italien
Japan
Jordan
Maldiverne
Mauritius
Færøerne
Sydafrika
Tanzania
Thailand
Tjekkiet
Vietnam
Tyrkiet
Tyskland
USA
Ungarn
Østrig
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.