Med VERDN ønsker vi at gøre det nemt for dig at opleve nye rejsemål.

VERDN er et 100% danskejet rejseselskab med udspring fra det jyske og består i dag af et lille team med stor passion for rejser og for at skabe oplevelser. Vores passion kombineret med en innovativ tilgang til at skabe de bedste ferier samt vores store erfaring gør at vi vil kunne tilbyde konkurrencedygtige produkter samtidig med at vi åbner op for unikke ferieoplevelser i VERDN.

Vi har et mål om, at vi igennem vores hjemmeside vil kunne inspirere dig til at opleve rejsemål, som du måske ellers ikke havde overvejet. Det eneste du behøver tage stilling til er, hvor mange rejsende i er, i hvilken periode i kan rejse og til hvilket budget – så finder vi, hvad vi mener er de bedste rejsemål til jer.

Vi ser en styrke i at være et lille men agilt rejseselskab da det giver os muligheden for at blive din foretrukne ferieinspirator.

Vi kan i VERDN tilbyde forskellige rejseformer lige fra de traditionelle sol og badeferier til storbyferier, eksotiske rejsemål og familieferier – med afrejse fra Ålborg, Aarhus, Billund, København og Hamborg.

Når du har bestilt og er kommet afsted på din ferie, vil du som udgangspunkt være på egen hånd. Du vil dog altid kunne sende os en mail på info@VERDN.dk, med de spørgsmål du måtte have.  

Vi glæder os til at vise dig VERDN.

Arabiske Emirater
Cypern
Frankrig
Grækenland
Indonesien
Irland
De Kanariske Øer
Italien
Japan
Jordan
Maldiverne
Mauritius
Færøerne
Sydafrika
Tanzania
Thailand
Tjekkiet
Vietnam
Tyrkiet
Tyskland
USA
Ungarn
Østrig
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.