Gdansk
En smuk by med en af de ældste historier i Europa
Se billeder

Information om Gdansk

Hyggelig by med flot og eventyragtig arkitektur, billig shopping og pulserende forlystelsesliv
Opleve en betagende smuk by, med eventyrlig arkitektur, der altid har været i centrum af europæisk historie. Samtidig finder du et pulserende og rigt forlystelsesliv, samt billig shopping. Men her stopper det ikke, specielt om sommeren, har Gdansk en strandoplevelse man ikke må snyde sig selv for, og derfor det kaldes Polens St. Tropez.

Gdansk

Gdansk er den største by i det nordlige Polen, og med kun ca. en times flyvetid fra Danmark, er det en perfekt destinaiton til en forlænget weekend. Samtidig giver det dig muligheden for at opleve en by med spændende historie, smuk arkitektur, billig shopping og et rigt forlystelses liv.

Gdansk er en gammel hansastad og har en historie der går over 1000 år tilbage, et af byens varetegn er den gammel middelalderlige kran, Zuraw, på havnen i Gdansk. Samtidig var det i Gdansk at anden verdenskrig startede og også her at indledningen til kommunismens fald begyndte. Så det er en by rig på historie og noget af det der gør byen meget populær. Der er ligeledes mange museer med kunst, historie og rav. Blandt andet findes der i Birgittakirken verdens største alter i rav.

Du finder også utrolig smuk arkitektur i Gdansk, og alene det at gå rundt og opleve de farverige, eventyragtige bygninger i den gamle bydel er noget man sagtens kan få flere dage til at gå med, kombiner det med en god frokost eller en kop kaffe på en af byens mange cafeér eller restauranter, så har man en dejlig dag. 

Nu til dags er Gdansk vokset sammen med to ander byer der hedder Sopot og Gdynia, og dannet den såkaldte Treby. I Sopot finder man en livlig badestrand, og dette er grunden til at Gdansk også kaldes for Polens svar på St. Tropez, så det er absolut et besøg værd hvis man besøger om sommeren. Ved den smukke badestrand finder du Europas længste træmole, hyggelige restauranter og et pulserende forlystelsesliv.

Vi i VERDN har valgt vores hoteller, så de ligger med en central placering midt i byen, tæt på eller i den gamle bydel og  med kort afstand til både offentlig transport. Hotellerne er valgt ud fra deres gode standard, placering og at du som gæst får fuld valuta for dine penge. Lufthavnen ligger tæt på byen og dermed er du hurtigt fremme på dit hotel efter ankomst og klar til at gå op oplevelse.

Tag på forlænget weekend tur til Gdansk, vi har i udgangspunktet valgt rejser med 4 dages varighed da vi mener det er det bedste for dig, hvis dagene eller længden ikke passer dine rejseplaner, så kontakt os gerne og så laver vi den perfekte rejse for dig.

Lad os inspirere dig til en VERDN af oplevelser.

Læs mere
Arabiske Emirater
Cypern
Frankrig
Grækenland
Indonesien
Irland
De Kanariske Øer
Italien
Japan
Jordan
Maldiverne
Mauritius
Færøerne
Sydafrika
Tanzania
Thailand
Tjekkiet
Vietnam
Tyrkiet
Tyskland
USA
Ungarn
Østrig
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.