Bangkok
Østens imponerende metropol
Den Thailandske hovedstad er en pulserende storby med endeløs shopping og masser af oplevelser
Se billeder

Information om Bangkok og Hua hin

Hos VERDN kan du både få rejser til Bangkok og den populære destination Hua Hin
Når du rejser til Bangkok, lander du i en af Østens mest spændende storbyer, hvor du kan finde alt, hvad hjertet begærer. Bangkok byder på mange spændende oplevelser, alt lige fra storslåede templer, pulserende markeder til store indkøbscentre hvor du kan købe alt mellem himmel og jord til billige priser. Bangkok er også et mekka for madelskere og du kan finde stort set alt men vi anbefaler at du selvfølgelig starter med det thailandske køkken og går ombord i det. Husk at du heller ikke må snyde dig selv for at opleve en af de mange populære skybarer som findes i Bangkok hvor du kan sidde og nyde en drink til udsigten af et oplyst Bangkok.

En verden af liv i Bangkok

Thailands hovedstad, Bangkok, er Østens mest imponerende og spændende metropol. Byen lever 24 timer i døgnet og byder på unikke oplevelser - lige fra flotte templer, vandveje på Chao Praya Floden - hele byens livsnerve - til de små hyggelige bifloder, Klongerne.
Bangkok byder desuden på store madoplevelser, for eksempel på de mange rooftop-restauranter. Byen har trendy cafeer, store shoppingcentre, natmarkeder med alt hvad hjertet begærer og et pulserende liv. Særligt om morgnen byder blomstermarkedet og China Town på skønne oplevelser.
Når du er i Bangkok, må du ikke snyde dig selv for oplevelsen af en aften på en Skybar højt hævet over byens pulserende liv, hvor du både kan nyde rolig loungemusik og pulserende diskomusik, mens du sidder og suger byens stemning ind med luksuriøse drinks. 

Kombinationsrejser

Vil du både havde storby, unikke naturoplevelser og mulighed for at dase i en solstol ved poolen eller direkte på stranden? Hvorfor så ikke prøve en kombinationsrejse!
Skal I på badeferie i Thailand, kan I på mange af vores hoteller vælge at starte med 2-3 nætter i Bangkok og dermed opleve den storslåede metropol, tage videre til junglen og bo direkte på lækre flodbungalows og gå på trekking i junglen, og få massage med udkig til flodens smukke natur inden strandene i Hua Hin venter.
Mulighederne er mange - Rigtig god ferie!

Læs mere
Arabiske Emirater
Cypern
Frankrig
Grækenland
Indonesien
Irland
De Kanariske Øer
Italien
Japan
Jordan
Maldiverne
Mauritius
Færøerne
Sydafrika
Tanzania
Thailand
Tjekkiet
Vietnam
Tyrkiet
Tyskland
USA
Ungarn
Østrig
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.