Hoi An
Vietnam - et land der skal opleves
Se billeder

Information om Hoi An

Her får du smuk og enestående natur , kulturelle oplevelser samt dejlige hoteller
Vietnam byder på utrolig smuk natur, venlige mennesker, en unik madkultur samt en interessant historie der skal opleves på egen hånd.

Oplev Hoi An

Hoi An er en historisk kendt by i Vietnam, som er beliggende 30 kilometer syd for Danang ved et floddelta og er en sand oase af kultur og historie. Her får du smukke strande, dejlige hoteller samt en venlig lokalbefolkning der gerne vil lære dig at kende og byder dig velkommen til deres land.

Byen var kendt af de første vestlige handelsmænd under navnet Faifo, og den var en af Sydøstasiens vigtige handelsbyer fra det 17. til det 19. århundrede. I sin storhedstid var byen en vigtig anløbshavn for hollandske, portugisiske, arabiske, kinesiske og japanske handelsskibe, og byen bærer da også kraftigt præg af denne multikulturelle indflydelse. Du finder her i området mange flotte templer der stammer tilbage fra det 2-10 århundrede, hvor hele området var center for Champa kongedømmet der var inspireret fra den hinduistiske kultur.

Mange af vores hoteller har shuttele busser der kører fra hotellet og ind til Hoi An således at du let kan komme ind og opleve denne smukke by, hvoraf flere af bygningerne også er på UNESCO's Verdens Arv liste og bestemt et besøg værd.

Restauranter og shopping

Du finder også restauranter, shopping og hyggelige cafeér og barer herinde. Området indbyder også til at leje eller låne en cykel og begive sig ud i området omkring Hoi An og komme helt tæt på de lokale der lever og bor her ved flodlejet.

Du kan også tage ind til Da Nang som ligger kun 30 km fra Hoi An som er en af områdets større byer.

Læs mere
Arabiske Emirater
Cypern
Frankrig
Grækenland
Indonesien
Irland
De Kanariske Øer
Italien
Japan
Jordan
Maldiverne
Mauritius
Færøerne
Sydafrika
Tanzania
Thailand
Tjekkiet
Vietnam
Tyrkiet
Tyskland
USA
Ungarn
Østrig
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.