Paris
Oplev byernes by
Se billeder

Information om Paris

En unik storby oplevelse i en af de smukkeste europæiske hovedstader
Få en uforglemmelig oplevelse i denne dejlige europæiske storby, gå på oplevelse i et væld af tilbud både indenfor kultur, shopping, gastronomi og kunst. En forlænget weekend til Paris er den perfekte mulighed for at få en romantisk oplevelse.

Oplev den umådelig smukke franske hovedstad Paris

Paris har mange kælenavne, byernes by, lysenes by og byens kærlighed, ja kært barn mange navne. Nu har du muligheden for at opleve denne smukke europæiske hovedstad på en forlænget romantisk weekend.

Paris har alt hvad hjertet kan begære, så man kommer aldrig til at skulle lede længe efter et eller andet at tage sig til i den franske hovedstad. Hvad enten man er til store kulturelle oplevelser på et af de mange museer, shopping i Galeries Lafayette, koncerter eller sportsoplevelser, gastronomiske oplevelser på alt fra en "simpel" bistro til en af byens mange restauranter med michelin stjerner.

Derudover er der naturligvis klassikere som Eiffeltårnet, Notre dame, Louvre, Triumfbuen både den klassiske og Spreckelsens - tegnet af den danske arkitekt Johan Otto von Spreckelsen - og Champs Elysees. 

Udover dette er Paris også en umådelig smuk by bare at slentre rundt i og opleve på egen hånd. Her kan man hygge sig med en kop kaffe på en af de mange fortorvs cafeér, få sig et glas vin eller et glas champagne, og se lidt på det parisiske liv glide forbi. Man kan tage en tur i Moulin Rouge, sejle på floden Seinen eller se på det smukke område omkring Pont Neuf

Når sulten skal stille i Paris bydes der på et utal af forskellige restauranter i alle forskellige prisklasser. Mad er jo for franskmændene nærmest en religion så det er generelt et meget højt niveau uanset hvad man vælger. Hvis du vil prøve en af de mere kendte restauranter så husk at bestille bord i god tid.

Vores hoteller ligger alle centralt i Paris, men i forskellige områder af den franske hovedstad. Alle hotellerne er med morgenmad.

Læs mere
Arabiske Emirater
Cypern
Frankrig
Grækenland
Indonesien
Irland
De Kanariske Øer
Italien
Japan
Jordan
Maldiverne
Mauritius
Færøerne
Sydafrika
Tanzania
Thailand
Tjekkiet
Vietnam
Tyrkiet
Tyskland
USA
Ungarn
Østrig
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.