Ferrera Beach m/Mini All Inclusive
Dejligt lejlighedshotel tæt på strand og by

Information om Ferrera Beach

Det dejlige lejlighedshotel Ferrera Beach har en unik beliggenhed tæt ved stranden og den smukke Cala Ferrera bugt og i gåafstand til centrum af Cala d’Or

Hotellet er meget familievenligt og har to indbydende pool-områder med parasoller og liggestole. Ved den største pool findes endvidere et mindre børnebassin samt overdækket poolbar, hvor de inkluderede drikkevarer kan nydes.  

Dejligt lejlighedshotel tæt på strand og by

Det dejlige lejlighedshotel Ferrera Beach har en unik beliggenhed tæt ved stranden og den smukke Cala Ferrera bugt og i gåafstand til centrum af Cala d’Or. Hotellet er meget familievenligt og har to indbydende pool-områder med parasoller og liggestole. Ved den største pool findes endvidere et mindre børnebassin samt overdækket poolbar, hvor de inkluderede drikkevarer kan nydes.

Hotellet ligger placeret i rolige og grønne omgivelser. Der er flere aktivitetsmuligheder såsom bordtennis, dart og udendørs billard. Flere gange i ugens løb tilbydes underholdning og aktiviteter for såvel børn som voksne.

Ferrera Beach består af fire lejlighedsblokke i forskellige niveauer, da hotellet er bygget på en skråning. Der er mange trapper på hotellet og et generelt kuperet område, hvilket gør det mindre egnet for gangbesværede gæster.

Beliggenhed
Ferrera Beach har en unik beliggenhed tæt ved de dejlige sandstrande i bugterne Cala Ferrera og Cala Serena. Det krystalklare badevand indbyder til en frisk dukkert, ligesom de imponerende klippefremspring med fordel kan udforskes med snorkel. Hotellet ligger i rolige omgivelser i udkanten af Cala d’Or. Blot få minutters gang fra hotellet findes et godt udvalg af restauranter, små butikker og forlystelser såsom minigolf og børnetivoli. Cala d`Or er kendt for sin hyggelige bymidte med et stort udvalg af restauranter og cafeer. Byen har ligeledes en imponerende marina med flere restauranter.

Faciliteter
Ferrera Beach tilbyder fine faciliteter såsom reception med mindre loungeområde og computere med internetadgang (mod gebyr), to pool-områder med liggestole og parasoller samt et mindre børnebassin, poolbar samt restaurant, som fungerer såvel ude som inde. Underholdning flere gange om ugen samt mulighed for bordtennis, dart og udendørs billard.

Gratis Wi-Fi ved poolbaren og i receptionsområdet. Ønskes Wi-Fi i lejlighederne kan dette tilkøbes (15 Euro/uge). Vi gør opmærksom på, at internetforbindelsen i Spanien er af varierende dækning, og udfald kan forekomme. Alle gæster får ét gratis poolhåndklæde, som skiftes én gang i ugen ved henvendelse i receptionen. Ønskes poolhåndklædet skiftet oftere, afregnes 2 euro pr. håndklæde.

Gratis udlån af cykler til voksne på halvdagsbasis mod et depositum (20 Euro). Ønskes cykelhjelm, skal denne medbringes hjemmefra eller lejes i cykeludlejningen.

Lejligheder
Man bor i lyse, velindrettede 2-værelses lejligheder indeholdende opholdsstue med køkkenniche, separat soveværelse og toilet/bad. Alle lejligheder er udstyret med køleskab, brødrister, elkedel, kaffemaskine, mikroovn, gratis aircondition, gratis safetyboks, TV og balkon eller terrasse.

Ønsker man at gøre brug af køkkenfaciliteterne, skal viskestykker, karklude og opvaskemiddel medbringes eller købes på stedet. Udvalget af køkkenudstyr er begrænset, da hovedparten af hotellets gæster bor med All Inclusive eller nyder byens rige udvalg af restauranter. Der kan lånes gryder/pander i receptionen.

Fire lejligheder (A101-104) har terrasse med direkte adgang til lækkert, fælles pool-område med liggestole og græsareal. Dette areal står til rådighed for alle hotellets gæster.

Fire lejligheder (C101-104) sælges uden udsigt, da terrassen er afskærmet, da stien til restauranten passerer tæt forbi.

Da alle hotellets gæster har ankomst/afrejse samme dag, må lejlighederne først forventes rengjort og klar kl. 15.00 på ankomstdagen.

Valg af specifik lejlighed
Som noget helt unikt kan man booke en specifik lejlighed på Ferrera Beach. En stor fordel, hvis man eksempelvis ønsker at bo højt oppe eller nede ved jorden, eller hvis man er flere, der rejser sammen og gerne vil bo samlet. Det koster 400 kr. pr. uge pr. lejlighed, der bookes specifikt.

Rejser man med mindre børn, anbefaler vi lejlighederne D101-D104, som har terrasse ud til et afskærmet grønt område. Lejlighederne C301-304 og D201-204 er velegnet til gæster, som ønsker færrest trapper til poolen.

Gæster i bygning A og B har flest trapper til hotellets restaurant, som er placeret foran bygning C og D, få meter fra stranden.

Pension
Opholdet er med Mini All Inclusive, som inkluderer morgenbuffet og drikkevarer i løbet af dagen samt let eftermiddagssnack eksempelvis bestående af frugt, nødder eller kage.

Måltider nydes i den hyggelige gårdhave ”Secret Garden”, som ligger i hotellets nederste plan, cirka 2-3 etager under pool-området. Der er kun adgang via trapper. Snacks serveres fra ”Al Aqua” restauranten, som ligeledes ligger i hotellets nederste område. I lavsæsonen kan det forekomme, at kun én af restauranterne er åben, og herfra serveres alle måltider.

Morgenmad: kl. 7.30 – 10.00
Drikkevarer: kl. 10.00 - 22.00
Snacks: kl. 15.00 - 16.00

Drikkevarer omfatter kaffe, te samt lokale mærker af øl, vin, sodavand og spiritus. Derudover er der slush ice i ”Al Aqua Restauranten” dagligt fra kl. 12.

Mulighed for tilkøb af All Inclusive
Voksen 7 dage, kr. 900,-
Børn 2-11 år, 7 dage kr. 550,-

Frokostbuffet: kl.12.00-14.00
Aftenbuffet: kl. 18.30-20.30

Restaurantens størrelse gør, at udvalget i buffeten ikke er kæmpestort. All Inclusive består typisk af en suppe, brød, et udvalg af salat samt 2-3 lune retter med tilbehør og grøntsager samt frugtanretning, lidt sødt og is.

Vi anbefaler at All Inclusive bestilles i god tid, da vi af hensyn til restaurantens kapacitet kun kan tilbyde dette til et begrænset antal gæster.

Check-ud fra hotellet:
Der er check-ud om morgenen på afrejsedagen. Vores rejseledere informerer om det præcise tidspunkt i løbet af opholdet.

Miljøskat
De lokale myndigheder i Spanien har indført en miljøskat, ECOTAX, på alle hotelovernatninger på De Baleariske Øer fra og med d. 1. juli 2016. Afgiften er VERDN uvedkommende, og er ikke inkluderet i rejsens pris. Afgiftspris. pr. nat pr. person over 16 år varierer fra €2,00 - €4,00 plus 10% moms, som betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk at VERDNs klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering på rejsemålet, som ligger til grund for afgiftens størrelse.

Læs mere
Strand
150 m
Centrum
1 km
Pool
Ja
Børnepool
Ja
Mini All Inclusive
Se alle fakta om hotellet
Antal værelser: 72
Etager: 5
Supermarked: 200 m
Mini Marked: Nej
Børneaktiviteter: Ja
Legeplads: Ja
Mulighed for havudsigt: Nej
Aircondition (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Ja
Hårtørrer: Ja
Køleskab: Ja
Minibar: Nej
WiFi: Ja
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Ja
Barneseng (evt. mod gebyr): Ja
Underholdning: Ja
Wellness: Nej
Fitnessrum: Nej
Afstand til lufthavnen: 59 km
Elevator: Nej
Reception: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Pool: Ja
Antal pools: 2
Børnepool: Ja
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Ja
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi (evt. mod gebyr): Ja
Shuttlebus til stranden: Nej
Rengøring: Ja
Det mener vores gæster
om Ferrera Beach m/Mini All Inclusive
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér
Arabiske Emirater
Cypern
Frankrig
Grækenland
Indonesien
Irland
De Kanariske Øer
Italien
Japan
Jordan
Maldiverne
Mauritius
Sydafrika
Tanzania
Thailand
Tjekkiet
Vietnam
Tyrkiet
Tyskland
USA
Ungarn
Østrig
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.

Chat med verdn
Vi er klar til at svare på alle dine spørgsmål Chat
Vi er ingen på chatten!
Du kan fange os på:

info@verdn.dk