Ferrer Janeiro m/morgenmad
Dejligt hotel med god beliggenhed

Information om Ferrer Janeiro

Ferrer Janiero er et dejligt hotel med beliggenhed kun hundrede meter fra den skønne sandstrand i Son Bauló

På stedet findes et dejligt terrasseområde med swimmingpool, børnepool, liggestole og parasoller og her er der rig mulighed for at slappe af og nyde den afslappende feriestemning.

Flot beliggenhed og mange faciliteter

Om hotellet
Ferrer Janeiro er et dejligt hotel med en god beliggenhed kun hundrede meter fra den skønne sandstrand i Son Bauló.  På stedet findes et lækkert terrasseområde med swimmingpool, børnepool, liggestole og parasoller og her er der rig mulighed for at slappe af og nyde den afslappende feriestemning. Endvidere har hotellet en semiolympic swimmingpool, som er opvarmet, gode fitness faciliteter samt en spa-afdeling med mulighed for forskellige wellness behandlinger (mod gebyr). Alt i alt er hotellet ideelt hvis man ønsker at dyrke sport da der dagligt er mulighed for at deltage i forskellige aktiviteter. I den hyggelige restaurant serveres morgenmaden fra buffet og der er mulighed for at supplere opholdet med All Inclusive. Der arrangeres underholdning både i løbet af dagen og om aftenen. Hotellet er nydeligt og smagfuldt indrettet og et ideelt valg, hvis du ønsker at bo komfortabelt og i dejlige omgivelser.

Beliggenhed og faciliteter
Ferrer Janeiro er beliggende i dejlige omgivelser og meget centralt til både strand og forlystelser. I området omkring hotellet findes flere restauranter, barer og indkøbsmuligheder. Ca’n Picafort som er kendt for de mange hyggelige cafeer, restauranter og forlystelser kan nås på en spadseretur langs strandpromenaden. Hotellet byder på mange faciliteter, såsom lækker udendørs swimmingpool,  børnepool, solterrasse, og spa-afdeling, fitness, legerum og børneklub. Endvidere er der på hotellet underholdning for børn og voksne i både dag og aftentimerne. Gratis trådløst internet  i receptionen. Vi gør opmærksom på at, at internettet på Mallorca har varierende dækning og at udfald kan forekomme.

Værelser
Man bor i pæne og lyse dobbeltværelser. Alle værelser har bad/toilet, TV, køleskab, telefon, hårtørrer, aircondition, sikkerhedsboks (mod gebyr) og balkon.
Det er muligt at få værelser med havudsigt mod ekstra betaling.

Pension
Opholdet på Hotel Ferrer Janeiro er inkl. morgenmad men vi anbefaler at man tilkøber  All Inclusive.
Pris kr. 1400,- pr person pr. uge. Børn under 15 år kr. 750,- pr. person pr. uge.

All Inclusive
Kl. 07.45 – 10.15 morgenbuffet
Kl. 13.00 -15.00 frokostbuffet
Kl. 18.00-21.00 aftenbuffet
Snacks og et udvalg af lokale drikkevarer i tidsrummet 10.00 – 24.00

Check-ud fra hotellet

Check-ud skal ske senest kl. 12.00 på afrejsedagen. For senere check-ud forhør direkte på hotellet, da dette sommetider kan lade sig gøre mod merbetaling direkte til hotellet.

Miljøskat
De lokale myndigheder i Spanien har indført en miljøskat, ECOTAX, på alle hotelovernatninger på De Baleariske Øer fra og med d. 1. juli 2016. Afgiften er VERDN uvedkommende, og er ikke inkluderet i rejsens pris. Afgiftspris. pr. nat pr. person over 16 år varierer fra €2,00 - €4,00 plus 10% moms, som betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk at VERDNs klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering på rejsemålet, som ligger til grund for afgiftens størrelse.
Læs mere
Strand
300 m
Centrum
1.5 km
Pool
Ja
Børnepool
Ja
Morgenmad
Se alle fakta om hotellet
Antal værelser: 233
Etager: 5
Supermarked: 50 m
Mini Marked: Nej
Børneaktiviteter: Ja
Legeplads: Nej
Havudsigt: Nej
Aircondition (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Ja
Hårtørrer: Ja
Køleskab: Ja
Minibar: Nej
WiFi: Nej
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Ja
Barneseng: Ja
Underholdning: Ja
Wellness: Ja
Fitnessrum: Ja
Afstand til lufthavnen: 66 km
Elevator: Ja
Reception: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Pool: Ja
Antal pools: 2
Børnepool: Ja
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Nej
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi (evt. mod gebyr): Ja
Shuttlebus til stranden: Nej
Rengøring: Ja
Det mener vores gæster
om Ferrer Janeiro m/morgenmad
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.