BQ Can Picafort m/ halvpension
Centralt beliggende hotel

Information om BQ Can Picafort

BQ Can Picafort Hotel er et flot nyrenoveret hotel beliggende i Ca´n Picafort

Med den centrale beliggenhed i Ca´n Picafort og alle faciliteter og et stort udvalg af forlystelser lige rundt om hjørnet er BQ Can Picafort et godt valg hvis man vil holde en afslappende ferie


Hotellet
BQ Can Picafort Hotel er et flot nyrenoveret hotel beliggende i Ca´n Picafort med kun 250 meter til den dejlige sandstrand og livlige strandpromenade med restauranter, barer og butikker. Hotellet byder på to skønne terrasseområder med swimmingpool, børnepool, liggestole og parasoller hvor der er rig mulighed for at slappe af og nyde ferien. Endvidere hyggelig snackbar hvor der serveres kolde drikkevarer og lette retter i løbet af dagen og en dejlig buffetrestaurant hvor de inkluderede måltider serveres.

Beliggenhed og faciliteter
Med den centrale beliggenhed i Ca´n Picafort og alle faciliteter og et stort udvalg af forlystelser lige rundt om hjørnet er BQ Can Picafort et godt valg hvis man vil holde en afslappende ferie. Hotellet er blevet totalrenoveret i 2015 og fremstår nyt og flot. Indretningen er i lyse farver, som medvirker til den helt rigtige feriestemning. BQ Can Picafort har flere fine faciliteter som to  flotte swimmingpools og et mindre spa område med fitness. For de mindste er der børnepool og en lille legeplads. Trådløst internet på udvalgte områder (mod gebyr). Vi gør opmærksom på at, at internettet på Mallorca har varierende dækning og at udfald kan forekomme.Håndklædeservice -  poolhåndklæder -  mod gebyr. Mulighed for at leje af cykler på hotellet.

Værelser
Man bor i lyse dobbeltværelser af forskellig størrelse. Alle værelser har bad/toilet, TV, mini køleskab, telefon, hårtørrer, aircondition (mod gebyr), sikkerhedsboks (mod gebyr) og balkon.

Pension
Opholdet er inklusiv halvpension.

Check-ud fra hotellet
Check-ud skal ske senest kl. 12.00 på afrejsedagen. For senere check-ud forhør direkte på hotellet, da dette sommetider kan lade sig gøre mod merbetaling direkte til hotellet.

Miljøskat
De lokale myndigheder i Spanien har indført en miljøskat, ECOTAX, på alle hotelovernatninger på De Baleariske Øer fra og med d. 1. juli 2016. Afgiften er VERDN uvedkommende, og er ikke inkluderet i rejsens pris. Afgiftspris. pr. nat pr. person over 16 år varierer fra €2,00 - €4,00 plus 10% moms, som betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk at VERDNs klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering på rejsemålet, som ligger til grund for afgiftens størrelse.
Læs mere
Strand
250 m
Centrum
150 m
Pool
Ja
Børnepool
Ja
Halvpension
Se alle fakta om hotellet
Antal værelser: 235
Etager: 5
Supermarked: 100 m
Mini Marked: Nej
Børneaktiviteter: Nej
Legeplads: Nej
Havudsigt: Nej
Aircondition (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Ja
Hårtørrer: Ja
Køleskab: Ja
Minibar: Nej
WiFi: Nej
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Ja
Barneseng: Nej
Underholdning: Nej
Wellness: Nej
Fitnessrum: Ja
Afstand til lufthavnen: 65 km
Elevator: Ja
Reception: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Pool: Ja
Antal pools:
Børnepool: Ja
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Ja
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi (evt. mod gebyr): Ja
Shuttlebus til stranden: Nej
Rengøring: Ja
Det mener vores gæster
om BQ Can Picafort m/ halvpension
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.