Vista Park
Populært lejlighedshotel i hyggelige bydel

Information om Vista Park

Her bor man tæt ved flot sandstrand, den hyggelige strandpromenade, gode lokale restauranter, caféer og indkøbsmuligheder

Hotellet består af to bygninger, hvor lejlighederne ligger i den rolige afdeling med tilhørende swimmingpool, liggestole og parasoller.

Populært lejlighedshotel tæt på by og strand

Om hotellet
Vista Park er et populært lejlighedshotel beliggende i den hyggelige bydel Son Bauló, i den sydlige del af Ca'n Picafort. Her bor man tæt ved flot sandstrand, den hyggelige strandpromenade, gode lokale restauranter, caféer og indkøbsmuligheder. Hotellet består af to bygninger, hvor lejlighederne ligger i den rolige og mindre afdeling med tilhørende swimmingpool, liggestole og parasoller. De øvrige faciliteter, såsom reception, restaurant, bar med underholdning, tennisbane og poolbar finder man i hovedbygningen lige på den anden side af gaden. På hotellet hersker der en rar og hyggelig atmosfære, og Vista Park er et dejligt hotel for hele familien. Der er gratis trådløst internet på udvalgte områder. Vi gør opmærksom på at internettet i Spanien har varierende dækning og at udfald kan forekomme.

Beliggenhed og hotelfaciliteter

Vista Park er beliggende i den sydlige del af Ca'n Picafort, hvortil man kommer langs den skønne strandpromenade. Det lokale centrum i Son Bauló ligger kun 200 m fra Vista Park, hvor der findes et fint udvalg af gode restauranter, caféer og butikker samt den dejlige sandstrand. Restaurant, bar og reception findes i hovedbygningen og tennisbanen, som er til fri afbenyttelse, findes lige ved siden af hotellet. Udover swimmingpoolen ved lejlighederne, er det også muligt at benytte swimmingpoolen og poolbaren ved hovedbygningen.

Værelsestyper
Rigtig pæne og indbydende toværelses lejligheder af flot standard med bad/toilet, køkkenniche, telefon, TV, sikkerhedsboks (mod gebyr), aircondition og balkon/terrasse de fleste med udsigt til den lille hyggelige pool, som er det naturlige samlingssted for VERDNs gæster.


Pension
Opholdet er uden pension. Det er muligt at tilkøbe morgenmad eller halvpension.
Morgenmad pris pr. person pr. uge kr. 600,- Børn under 12 år kr. 300,- pr. uge.
Halvpension pris pr. pers. pr. uge kr. 1200,- Børn under 12 år kr. 600,- pr. uge.
   
Check-ud fra hotellet
Check-ud skal som regel ske senest kl. 12.00 på afrejsedagen. For senere check-ud forhør direkte på hotellet, da dette sommetider kan lade sig gøre mod merbetaling direkte til hotellet. 

Miljøskat
De lokale myndigheder i Spanien har indført en miljøskat, ECOTAX, på alle hotelovernatninger på De Baleariske Øer fra og med d. 1. juli 2016. Afgiften er VERDN uvedkommende, og er ikke inkluderet i rejsens pris. Afgiftspris. pr. nat pr. person over 16 år varierer fra €2,00 - €4,00 plus 10% moms, som betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk at VERDNs klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering på rejsemålet, som ligger til grund for afgiftens størrelse.
Læs mere
Centrum
200 m
Strand
200 m
Pool
Ja
Børnepool
Ja
Se alle fakta om hotellet
Antal værelser: 20
Etager: 3
Supermarked: 50 m
Mini Marked: Nej
Børneaktiviteter: Ja
Legeplads: Nej
Havudsigt: Nej
Aircondition (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Ja
Hårtørrer: Ja
Køleskab: Ja
Minibar: Nej
WiFi: Nej
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Ja
Barneseng: Ja
Underholdning: Ja
Wellness: Nej
Fitnessrum: Nej
Afstand til lufthavnen: 70 km
Elevator: Nej
Reception: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Pool: Ja
Antal pools: 2
Børnepool: Ja
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Ja
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi (evt. mod gebyr): Ja
Shuttlebus til stranden: Nej
Rengøring: Ja
Det mener vores gæster
om Vista Park
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.