Pulserende Bangkok, afslappende flodvilla og badeferie i Hua hin

Information om Pulserende Bangkok, afslappende flodvilla og badeferie i Hua hin

Oplev Bangkok, bo i villa på floden Kwai og slap af på luksus hotel i Hua Hin

Her får du alt det bedste af to verdener, du får skønne oplevelser i Bangkok storby, flydende markeder, templer kombineret med natur oplevelser og en tur tilbage i historiens vingesus ved broen over floden Kwai og du får afslappende daseferie i Hua Hin.

Drømmer du om at opleve Thailand og få det bedste af hvad Bangkok har at tilbyde samt opleve den unikke natur der omgiver Bangkok og ikke mindst slappe af på et 5 stjernet luksus hotel bagefter? Så skal du tage med på vores tur til Bangkok, Kanchanaburi og Hua Hin.

De første 4 dage på turen står den op oplevelser hvor du skal se højdepunkterne i Bangkok, altså alt det man skal se når man besøger denne pulserende metropol og alt sammen med vores kyndige lokale guide der sørger for at tage dig med rundt i Bangkok og fortælle dig om alle byens hemmeligheder.

Du skal blandt andet besøge de meste kendte og unikke templer, flydende markeder og bare opleve storbyens dragende mystik.

Du skal besøge område vest for Bangkok der hedder Kanchanaburi hvor vi blandt finder den berømte bro over floden Kwai der er kendt fra 2. Verdenskrig samt vi skal høre mere om hvad der skete i området under 2. Verdenskrig. Vi skal opleve en af området flotteste national parker alt i mens vi bor på flydende villa’er ude midt i junglen. Mere autentisk bliver det ikke.

Hele turen slutter vi af med at tage på badeferie i den kendte ferieby Hua Hin der i mange år har været et af danskerne foretrukne steder at holde vinterferie pga. de flotte og gode hoteller samt de hyggelige byliv der både byder på lokal marked, mange spændende restauranter og så er Hua Hin også kendt som Kongens ferieby da han har sit sommer palads her og det kan du også komme ud og besøge. Hvorfor ikke slå et slut forbi byens jernbanestation hvor det orientalske Express tog fra tid til anden har vejen forbi.  

Har du lyst til udflugter mens du er i Hua Hin kan vi også hjælpe med det.

Hoteller på turen

Bangkok
Her bor du på det flotte AVANI Riveside Bangkok hotel. Avani Riverside Bangkok et nyt, hipt byhotel, som er beliggende direkte ved floden i Østens mest imponerende metropol, Bangkok. Fra kajen ved hotellet kan du tage en gratis shuttle-båd til Skytrain-station og til Asiatique, der er Bangkoks nye restaurant- og markedsområde.

På Avani Riverside bor du på velindrettede River View dobbeltværelser på ca. 30 m2 og med plads til 2 personer. Værelserne har en flot udsigt over floden, og er udstyret med dobbeltseng, A/C, TV, telefon, kaffe/tefaciliteter, minibar samt safeboks.

Kanchanaburi

The Float House River Kwai er et af området flotteste og skønneste boutique hoteller og er beliggende direkte i floden, eneste måde at komme hertil på er at tage en longtail båd. The Float House er beliggende midt i den skønne jungle og som sagt på floden. Her bor man i egen små villa’er der alle sammen er forbundet af gangbroer. Stedet har en hyggelig restaurant hvor alle måltider serveres.

På The Float House Riwer Kwai bor du i privat villa på ca. 90 m2. Her har du direkte udsigt til floden, en lille terrasse samt en smukt dekoreret villa i ægte Thai stil. Du har enten en stor dobbeltseng eller to enkelt senge, tv med dvd afspiller, gratis Wi-Fi, te og kaffe faciliteter, badeværelse med bruser, privat terrasse med solstole samt der er A/C i villa’en.

Hua Hin

Hyatt Regency Hua Hin er Hua Hins skønenste hotel, og et af Thailands bedste luksus-hoteller. Hotellet er beliggende i en stor tropisk have, har mange gode faciliteter samt kort afstand til stranden, hvorfor det egner sig rigtig godt til dig der sætter pris på komfort og luksuriøse omgivelser.

I haven finder du Hua Hins største swimmingpool, som er lavet som kanaler, du kan svømme igennem. Her tilbydes liggestole, parasoller, gratis håndklæde-service samt servering

På Hyatt Regency Hua Hin bor du på Hyatt Guest Room med møbleret balkon.
Alle værelser er udstyret med enten dobbelt seng eller to enkelt senge, A/C, sikkerhedsboks, minibar, TV, kaffe/te faciliteter, telefon, hårtørrer, strygebræt og strygejern samt badeværelse med bruser/badekar og toilet artikler.

Læs mere
Centrum
0 m
Strand
0 m
Pool
Ja
Børnepool
Nej
Se alle fakta om hotellet
Antal værelser: 0
Etager: 0
Supermarked: m
Mini Marked: Nej
Børneaktiviteter: Nej
Legeplads: Ja
Havudsigt: Nej
Aircondition (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Ja
Hårtørrer: Ja
Køleskab: Ja
Minibar: Ja
WiFi: Ja
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Ja
Barneseng: Ja
Underholdning: Nej
Wellness: Ja
Fitnessrum: Ja
Afstand til lufthavnen: km
Elevator: Ja
Reception: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Pool: Ja
Antal pools: 1
Børnepool: Nej
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Nej
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi (evt. mod gebyr): Nej
Shuttlebus til stranden: Nej
Rengøring: Ja
Dagsprogram
Dag 01 – Ankomst til Bangkok lufthavn

Når du ankommer til Bangkok lufthavn og er kommet igennem paskontrollen og fået din bagage så begiver du dig til mødestedet på 2 sal, udgang B - No 6.

Her finder du vores repræsentant fra Buffalo tours, de har blå t-shirts på. De sørger for at du kommer afsted til dit hotel her i Bangkok.

Du skal bo på Avani Riverside Bangkok hotel.

Resten af dagen/aftenen er på egen hånd.

Dag 02 - Besøg i Bangkok

I dag venter der en fuld dags tur rundt i Bangkok til de mest populære seværdigheder hvor du både skal se templer, Grand Palace samt på en kanaltur rundt i Bangkok.

Vi starter dagen med at besøge Wat Traimit der er hjemsted for verdens største buddha figur i rent guld. Herefter tager vi turen over til Wat Pho hvor der findes en endnu større statue dog ikke i massivt guld men mindst lige så imponerende.

Vi skal besøge Grand Palace der er et af de mest besøgte steder i hele Bangkok, her skal vi vandre rundt mellem smukke bygninger og templer, det ene mere mageløst end det forrige. Her finder vi noget af landets fornemste Thai-buddhistisk arkitektur.  Et af højdepunkterne her er Wat Phra Kaew der er hjemsted for den berømte smaragd buddha statue der er dateret tilbage til det 1400 århundrede.

Når vi har spist frokost så står resten af eftermiddagen på en tur rundt på Bangkok’s pulserende vandveje via en af de kendte ”long tail” både. Her skal vi blandt andet forbi det berømte Wat Arun tempel der vejrer hele 79 meter op over Chao Phraya floden.

Vi anbefaler, at I bærer lange bukser og sko der dækker hælen på denne tur af respekt for det thailandske folk samt de steder vi skal besøge.

Aftenen er til fri afbenyttelse.

Der er morgenmad på AVANI Riverside Bangkok.

Dag 03 - Floating market og Kanchanaburi

Du bliver hentet kl. 07.00 tidlig morgen for at tjekke ud af hotellet og begive dig mod Ratchaburi og det kendte ” Damnoen Saduak floating market” eller det flydende marked på dansk.  At handle fra sin long tail båd er stadig meget almindeligt i Bangkok området og her skal vi atter ud på vandet i en netop sådan longtail båd og ud på oplevelse blandt de handlende og se det pulserende liv på markedet.

Herefter begiver vi os afsted mod Kanchanaburi og mere specifikt til Broen over floden Kwai. Denne spektakulære jernbane blev bygget under 2. Verdenskrig af allierede fanger. Vi skal her både se broen samt det museum samt kirkegården der er blevet opført her som følgende af de hændelser der udspillede sig her under 2. verdenskrig. Vi skal naturligvis en tur ud og køre med det berømte tog der krydser jernbanen.

Sidst på eftermiddagen så stiger vi ombord på endnu en longtail båd der tager os ud til vores næste overnatningssted nemlig Floathouse River Kwai, hvor vi skal overnatte i flydende bungalows. Vi spiser middag i restauranten til lyden af junglen der gå til ro og vandet der stille risler afsted udenfor.

Der er morgenmad på AVANI Riverside Bangkok. Samt frokost og aftensmad inkluderet. Frokost spiser vi på en lokal restaurant og aftensmaden indtages på Riwer Kwai Floating Villa. Drikkevarer er for egen regning.

Dag 04 - Erawan nationalpark & Riwer Kwai

Dagen i dag byder på først på en tur til Erawan National Park hvor vi skal besøge Erawan vandfaldene. Der er hele 7 niveauer som falder 1500 meter. Vi kan følge en sti til og med 6 niveau og herfra skal du på opdagelse for at komme til det 7. niveau men når du først er deroppe, så fortryder du ikke den udsigt du bliver mødt med. Turen igennem junglen op til vandfaldene byder også på et væld af flotte træer og ikke mindst smukke orkideer. Vi spiser frokost på en lokal restaurant. Husk at medbringe gode sko samt evt. badetøj & håndklæde om du vil en tur i vandet.

Eftermiddagen tilbringer vi ved Hell Fire Pass Memorial museum der er en del af Dødens jernbane fra 2. Verdenskrig som blev bygget af allierede krigsfanger. Selve passet er ca 500 meter langt og 26 meter dybt. Da jernbanen blev bygget i 1943, primært af australske krigsfanger brugte de ikke andet en håndværktøj samt dynamit og de færdiggjorde hele byggeriet på kun 6 uger. Inde på museum kan vi se billeder fra tiden, kort over områder, modeller og diverse illustrationer.

Sidst på eftermiddagen vender vi næsen hjem til vores flydende villa’er og slapper af inden at der bydes på aftensmad i restauranten.

Der er morgenmad, frokost og aftensmad inkluderet. Drikkevarer er ikke inkludereret.

Dag 05 - Hua Hin

I dag tjekker vi ud fra vores flydende villa’er og begiver os afsted mod Hua Hin hvor vi skal nyde resten af ferien med afslapning, sol og badning. Selve køreturen tager ca. 4,5 time og der vil være stop undervejs. Vel fremme i Hua hin tjekker vi ind på det 5-stjernede Hyatt Regency Hua hin.

Der er morgenmad inkluderet på Riwer Kwai Floating Villa.

Dag 06-11 - På egen hånd i Hua Hin

Dag 06-12 har du på egen hånd, der er mulighed for at tilkøbe udflugter direkte fra vores lokale samarbejdspartner Buffalo Tours i Hua Hin.

Du kan vælge at blot slappe af og nyde Hyatt Regency Hua Hin og alle dets faciliteter, så som deres berømte Spa og Wellness afdeling The Barai. Du kan tage på aftenmarked inde i Hua Hin eller tage på lokal opdagelse i nærområdet.

Du kan også snakke med vores lokale repræsentant der kan hjælpe dig med at komme på udflugter om du ønsker dette. Dette er mod merbetaling.

Der er morgenmad på Hyatt Regency Hua Hin inkluderet i hele perioden.

Dag 12 - Hjemrejse

Det er blevet tid til at rejse hjem til Danmark.

I dag går turen mod Bangkok lufthavn og Danmark.

Du bliver hentet fra dit hotel af privat chauffør der transporterer dig op til Bangkok lufthavn. Turen tager ca. 4 timer og der vil være stop undervejs. Når vi ankommer til Bangkok lufthavn hjælper din guide dig ind til indtjekningsdiskene for du tjekker din bagage ind og begiver dig mod paskontrollen.

Der er morgenmad på Hyatt Regency Hua Hin inkluderet.

Rigtig god tur hjem. 

Praktisk information om turen

Hoteller på turen

Hotel i Bangkok – AVANI Riverside Bangkok Hotel – du bor på AVANI River View værelse
Hotel i Kanchanaburi – The Floathouse River Kwai – Du bor på Floating villa
Hotel i Hua Hin – Hyatt Regency Hua Hin – Du bor på Hyatt Regency Guest Room

Inkluderet i turen:

·         Alle oplevelser beskrevet i ovenstående program fra dag 02-05.

·         Morgenmad og frokost dag 02

·         Morgenmad, frokost og aftensmad dag 03

·         Morgenmad, frokost og aftensmad dag 04

·         Morgenmad dag 05-12

·         Transport i gode, behagelige busser med A/C samt engelsk talende chauffør & guide

Hvad er ikke inkluderet i turen:

·         Drikkevarer til alle måltider købes for egen regning

·         Drikkepenge til chauffør, guide samt hotel personale

·         Private udgifter

·         Minibar på alle hoteller vi overnatter på

Det mener vores gæster
om Pulserende Bangkok, afslappende flodvilla og badeferie i Hua hin
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.