Cha-Da Beach Resort & Spa
Slap af ved den smukke pool

Information om Cha Da Beach Resort & Spa

Bo på det skønne Cha Da Beach Resort blandt palmer og direkte på stranden

Når du bor på det skønne Cha Da Beach Resort på Koh Lanta bor du midt i junglen og med stranden som din nabo. Her får du et luksus hotel med alle tænkelige faciliteter samt et stort og dejligt pool område. Slap af i det skønne wellness område og forkæl dig selv med en luksus behandling af kroppen.

Hotellet
Cha-Da Beach Resort & Spa er et at Koh Lanta's bedste hotellet og har øens største pool område hvor du både har vandrutsjebane, swim up bar, springvand samt to jacuzzi'er og ikke mindre end 2500 m2 swimming pool. Hotellet ligger direkt på stranden og du har her et væld af faciliteter således at du kan nyde din ferie.  

Faciliteter
På Cha-Da Beach Resort & Spa er det den store swimming pool der er omdrejnings punktet for afslapning, den 2500m2 store pool byder både på solstole, parasoller, gratis håndklæde service, to jacuzzi'er, swim up bar midt i poolen samt diverse springvand. Der er ligeldes børnepool samt hotellet har børne klub for de mindste. Hotellet har eget wellness og spa center hvor du mod betaling kan for afslappende behandlinger. Der er to restauranter samt to barer.

Værelser
På Cha-Da Beach Resort kan du vælge mellem følgende værelser:

Silver suite på ca. 45 m2 med plads til 3 personer. Alle værelser har en dobbeltseng i king size samt mulighed for ekstra opredning til 3. person. Der er opholdsværelse samt soveværelse og der er te/kaffe faciliteter, TV, telefon, sikkerhedsboks, AC, vifte samt badeværelse med bruser, toilet artikler, badetøfler, badekåbe samt hårtørrer. Der er balkon med udsigt til enten haven eller swimming poolen. Alle værelser er designet i Thai stil i varme faver. Alle silversuite værelser er beliggende på 2. etage af en 3 etagers bygning.

Emerald suite på ca. 55 m2 med plads til 3 personer. Alle værelser har en dobbeltseng i king size samt mulighed for ekstra opredning til 3. person. Der er te/kaffe faciliteter, TV, telefon, sikkerhedsboks, AC, vifte samt badeværelse med bruser, toilet artikler, badetøfler, badekåbe samt hårtørrer. Der er balkon med udsigt til enten haven eller swimming poolen. Alle værelser er designet i Thai stil i varme faver.

Gold Suite med pool adgang 45 m2 med plads til 3 personer. Alle værelser har en dobbeltseng i king size samt mulighed for ekstra opredning til 3. person. Der er opholdsværelse samt soveværelse og der er te/kaffe faciliteter, TV, telefon, sikkerhedsboks, AC, vifte samt badeværelse med bruser, toilet artikler, badetøfler, badekåbe samt hårtørrer. Alle værelser er designet i Thai stil i varme faver. Alle gold suite værelser er beliggende på stue etagen af en 3 etagers bygning og har direkte adgang til swimming poolen via værelsets terrasse.
 
Pension
På Cha-Da Beach Resort bor du med morgenmad inkluderet i dit ophold.
Læs mere
Strand
1 km
Pool
Ja
Børnepool
Ja
Morgenmad
Familie hotel
Ja
Se alle fakta om hotellet
Antal værelser: 192
Etager: 3
Supermarked: 1 km
Mini Marked: Nej
Børneaktiviteter: Ja
Legeplads: Ja
Havudsigt: Ja
Aircondition (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Ja
Hårtørrer: Ja
Køleskab: Nej
Minibar: Ja
WiFi: Ja
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Ja
Barneseng: Ja
Underholdning: Nej
Wellness: Ja
Fitnessrum: Ja
Afstand til lufthavnen: km
Elevator: Nej
Reception: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Pool: Ja
Antal pools: 1
Børnepool: Ja
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Ja
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi (evt. mod gebyr): Ja
Shuttlebus til stranden: Nej
Rengøring: Ja
Det mener vores gæster
om Cha-Da Beach Resort & Spa
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.