Kos
En perle i det græske øhav
Se billeder

Information om Kos

Kos byder på lækre strande, fine seværdigheder og hyggelige græske tavernaer.
På Kos kan du både nyde dagen på de fine sandstrande eller gå en tur i Kos by, hvor du finder masser af hyggelige restauranter, små loungebarer og spændende shoppingmuligheder. Du kan tage på tur rundt om øen på cykel eller med bil og få flotte oplevelser. F.eks den kendte paradisstrand eller byen Zia. Kos er beliggende tæt på Tyrkiet og Bodrum, og der går daglige både til Bodrum, hvor du kan shoppe og afslutte dagen med en tyrkisk kebab.

Kos er en alsidig ø med fine sandstrande, hyggelige byer og masser af smuk natur. Det var her på øen, at der i sin tid opstod et af oldtidens største hospitaler, og det var her lægen og folisoffen Hippocrates udøvede sine gerninger og underviste sine elever. Du kan den dag idag opleve det gamle Asklepeion hospital ikke så langt fra Kos by. Området omkring Kos by er desuden som skabt til at cykle langs havet.

Oplevelser på Kos

Du finder flotte sandstrande langs byerne Tigaki og Lambi, som kan nås på cykel fra Kos by. Hvis du lejer en bil en dag, kan du tage en tur til Paradise Beach, der ligger på sydsiden af kysten. Her findes flere tavernaer samt vandsportscentre, så du kommer med garanti ikke til at kede dig.

Du må ikke snyde dig for et besøg i byen Zia, hvor du kan tage et hvil på en af byens små hyggelige tavernaer samt nyde et koldt glas limonade fra de lokale citrusplantager.

Kos har det hele - for både familier og unge par såvel som gamle. I Kos by ligger den populære bargade, som er særdeles aktiv i juli måned, hvor barene ved nattetide er fyldt med unge, der nyder musikken og danser til langt ud på natten. Du finder desuden hyggelige restauranter, små loungebarer, spændende shopping muligheder og historiske bygninger, såsom den gamle ottomanske moské midt i Kos by, samt den gamle Johanniter-ridder borg.

Når du lander i lufthavnen, har du ca. 30 min til det første hotel i Kos by. Vi anbefaler, at du bestiller transfer hjemmefra. Dette kan gøres her - Taxi transfer Kos

Rigtig god ferie!

Læs mere

Kort over Kos

Få overblik over Kos' hoteller
Arabiske Emirater
Cypern
Frankrig
Grækenland
Indonesien
Irland
De Kanariske Øer
Italien
Japan
Jordan
Maldiverne
Mauritius
Færøerne
Sydafrika
Tanzania
Thailand
Tjekkiet
Vietnam
Tyrkiet
Tyskland
USA
Ungarn
Østrig
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.